MY DUBAIGIRLS

Igårkväll landade jag här vid midnatt, åkte via Copenhagen där jag hade onödigt många timmars väntetid. Fick dock sällskap av pappa halva tiden för vi tog olika flighter från Arlanda och sen på Emirates på vägen hit åkte han business och jag ekonomi, hahah så himla retsamt men han lovade att nästa månad när vi åker på en weekend så ska jag också kunna få sträcka ut benen i större säte och få ropa efter vindruvor och kex med ost.

Hur som helst, det var inte det jag skulle berätta, när vi kom hem packade jag upp och fixade i ordning. Gick sen till en mataffär vid kl 02 mitt i natten och handlade, den har öppet 24 h vilket är grymt bra. Det bästa hände kl 04 då jag tog taxi ut till flygplatsen igen för att hämta upp Carina!! Äntligen, nu är hon häääääär och jag är så så så glad! Älskar att få besök här av mina bästa tjejkompisar från Sthlm. Clara var här två veckor i juni/juli och nu ska Carina vara här drygt en vecka innan jag börjar plugga! I söndags hängde vi tre i ute i solen efter brunchen och vi satt och pratade om Dubai. Clara & jag kom på massa idéer om vad jag & Carina ska göra, vilka restauranger/barer/klubbar vi ska gå till, vart vi ska fika, vilka hotell jag ska visa and so on. Åh det ska bli så kul! Idag börjar det, vi har precis sovit ut och ätit frukost. Nu bär det av mot Dubai Mall!


Bästa avskedsdagen med Clara i söndags men nu är jag lyckligt lottad som får hänga med Carina dygnet runt i drygt en vecka och bara göra massa roliga saker tillsammans med min fina tjej!

Kommentarer
Postat av: Anna Lovisa

Härligt det ser ut, och åååh så gott med drinkar! :) PS du är vacker!

2012-08-23 @ 10:13:58
URL: http://alovisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />