CANADIAN UNIVERSITY OF DUBAI

Jag är på Canadian University of Dubai och gör ett engelskaprov med läsförståelse och två korta uppsatsskrivningar. Resultatet på provet kommer avgöra vilken grupp jag hamnar i. Jag har ju gjort ett liknande på American University och då gick det sjukt bra, kommer ni ihåg att jag berättade att jag skulle få läsa college english med personer som har engelska som första språk ifall jag skulle valt det universitetet. Det här universitetet är inte i närheten av att vara lika enormt och lika fancy, det andra var ju extremt fint. Men däremot ligger det här max 5 min promenad från mig. Nu ska jag göra sista skrivdelen, bye!


Kommentarer
Postat av: Tove

Åh, lycka till, trots att jag tror att du redan är klar... Hur kändes det? :)

2012-08-30 @ 16:01:45
Postat av: Maria

häftigt att plugga utomlands!

2012-08-30 @ 16:16:26
URL: http://inthearena.blogg.se/
Postat av: amanda falk

SVAR TOVE: Tack tove!! Det känndes som det gick jätte bra :D Iallafal skrivdelarna, hälften av läsförståelsen var jätte lätt men en del var super svår (handlade att förstå sammanhang och jag kände mig jätte blåst ahha skulle inte ens fattat om det var på svenska så det kändes som som de testade engelska språket utan snarer "läsa-mellan-raderna"). Men det gick nog jätte bra i det stora hela!!

2012-08-30 @ 16:39:22
URL: http://amandafalk.se
Postat av: Ferhat - Sjuksköterska

Hej, undra bara om du kunde betygsätta min design med G, VG eller MVG. Vill bara veta vad folk egentligen tycker om bloggen, har nämligen funderat på att byta den.Svar i detta inlägg: http://ferhat.blogg.se/2012/august/ledig-dag.htmlTacksam för svar! :)

2012-08-30 @ 17:29:18
URL: http://ferhat.blogg.se/
Postat av: Sara Ekman

Hoppas det gick bra :)

2012-09-01 @ 11:30:08
URL: http://aamaziing.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />