A NEW ME FOR TWO DAYS

Hej på er! Förlåt jag har inte kunnat uppdatera på grund av att blogg.se har bytt till ett nytt system och varken mitt användarnamn eller domännamn hade flyttats över. Fick lite panik för trodde att min blogg blivit hackad, kanske dags att byta lösen då alldeles för många vet mina lösenord här och var... Dessutom funkade det inte att gå in på amandafalk.se idag utan bara på min flera år gamla domän amandajosefine.blogg.se. Kommer ni ihåg när den hette så? Var det någon av er som läste min blogg då?
 
Iallafall så har jag varit en duktig seriös tjej igår och idag. Varit på mitt nya universitet, gjort engelska prov i flera timmar, skrivit CV och coverletter, svarat på massa mail, fått ett samarbete med ett företag, skypat med vänner och även klippt håret! Såg bilden nedan på Linn och kände att det var dags att klippa det lika fint som hon och bli av med de där tunna stripiga topparna. Friösren ville bara ta 2-3 cm men jag envisades om minst 7. Det är ju fortfarande rätt långt så det är ingen fara, mycket fräschare nu och ännu lenare, love it!
 
Föresten, de tyckte jag ska klippa mig en gång i månaden... Jag tycker det låter lite väl mycket, mitt hår blir verkligen inte slitet så fort. Ska man lita på dem eller tror ni de säger så bara för att "tjäna pengar"? Hur ofta klipper ni topparna?
 

Såg denna bild på fina Linn Herbertsson i mitten och kände att det var dags att klippa håret ordentligt. Mitt ser likadant ut nu, lite mörkare bara men funderar på att göra lite mer golden highlights.

Kommentarer
Postat av: rebecca

jag läste den då!!!

2012-09-01 @ 11:06:26
Postat av: Sara Ekman

Jag toppar mitt hår var fjärde vecka, men mitt blir slitet fort :) Dessutom jobbar ju jag på en frisörsalong så jag får ju all hårvård gratis, annars hade jag nog "bara" klippt mig var sjunde, åttonde vecka :) Kram

2012-09-01 @ 11:29:21
URL: http://aamaziing.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />