Studenten i sikte

Den här och förra veckan har varit helt okej gällande skoluppgifter men nu börjar jag inse att det är slutrushen innan jag går ut gymnasiet och de 5 veckorna som är kvar innan betygen sätts kommer nog vara de jobbigaste i skolan i mitt liv. Det som kommer upp nu i huvudet att vi har att göra de närmsta veckorna är:

Hemtenta på sista kapitlet i fysik
Viktigaste och sista labrapporten i fysik
Slutprov på alla kapitel i fysik B
Sista kemi B provet
Analys- och fördjupningsuppgifter i hemtenta i kemi
Religionsexaminationer (i både hinduism, buddism, etik & moral)
Sista fotoinlämningen med analys
Uppsats i ledarskap
Grupparbete om döden i samhällskunskap
Insändare i samhällskunskap B
Tal i svenska C
Slutrapport i projektarbete samt redovisning


Eeeh ja... Det är det jag kommer på nu men jag har säkert glömt något och det kommer säkert mer. Om det inte vore för att jag skulle ta studenten skulle jag inte finna någon motivation för tillfället för det känns knappt som någon idé att börja då det ligger så många uppgifter på hög. Meeeeen nu är det bara ge järnet och anstränga sig till 110% för att kunna gå ut nöjd & stolt över sig själv! Kommer så vara värt det när jag kutar ut från skolan i vit klänning och studentmössa, hoppar upp och ner på flaket nerdränkt i öl, blir uppvaktad av vänner & släkt på mottagningen och spårar mer än någonsin på slutskivan den 12 juni. Kommer säkert vara bästa dagen i mitt liv!


Håller redan på att planera mat till mottagningen och göra inbjudningskort. På dem får jag välja vilken bild jag ska ha (vilket jag absolut inte får göra på plakatet, mamma tycker det är viktigt med tradition och att hon ska välja), funderar på om jag ska ta någon söt som den ovan eller någon rolig som när jag är as tjock när jag var 2 år, hade seriöst fetma då haha.

Kommentarer
Postat av: fashionrush.spotlife.se

Usch, kommer ihåg hur det var de sista veckorna :( men man har i alla fall ngt kul att se fram emot! :)

2012-04-25 @ 19:00:11
URL: http://fashionrush.spotlife.se
Postat av: pilla

Åh jag drömmer mig tillbaka till studenten. Var så kul! Min gamla skola (sveriges äldsta) hade grymma traditioner. Vi hade en aktivitet med klassen varje dag 100 dagar innan studenten. 10 dagar innan hade vi utklädnadsshow för hela skolan (dans och strippshow typ och alla var asfulla) sedan går alla klasser runt en vecka i sina outfits - hela klassen ska vara likadant klädda för att på studentmorgonen köra champangefrukost, vagnåkande, middag med klassen och fest som jag avslutade med att gå hem 6 km utan skor kl 8 på morgonen... haha...

2012-04-25 @ 21:06:06
URL: http://pernillabredolt.com
Postat av: Sara

Den bilden är så underbar! :) Kämpa på det sista, snart är studenten där! !:)

2012-04-26 @ 00:11:11
URL: http://aamaziing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />