Pink Mandy likes crazy moves

Beachbilder är bland det bästa som finns att sitta och titta på när man är påväg hem på bussen/tåget med härlig music i öronen. Drömmer mig alltid iväg till speciella moments och memories samt hittar motivationen till att orka stiga upp en regnig vårdag (som egentligen känns som en grå höstdag) eller plugga den där tråkiga fysiken eller vad det nu kan vara...

Här kommer ett gäng pics från i torsdags då det var sandstorm i Dubbis. Alltid jag att hoppa runt och göra massa konstiga moves, kan aldrig vara still, myror-i-brallan-tjejen number one med överskottsenergi i nivå med rooftop på highest skyscraper. Btw, tack alla ni som kommenterat de senaste inläggen, så snälla ni är!!! Har dock varit ute och sprungit igen för en ännu snyggare beach body. Ska svara på era söta komplinger och frågor ikväll. Och juste för ni som undrat, nästan alla mina bikinisar är köpta i Thailand "tyvärr".


Kommentarer
Postat av: Anonym

hejsan, har möjligtvis någon aning om hur mycket tory burch skor kostar i dubai mall ? är de dyrare ?

2012-04-18 @ 18:34:40
Postat av: Anonym

SVAR ANONYM: N tyvärr vet jag inte men märkeskläder och exclusiv shopping kostar ungefär lika mycket i dubai som stockholm. Prova där och beställ online, skulle jag göra! ;) Lycka till!

2012-04-18 @ 19:08:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />