Kommentarsfrågor om Dubai

Hej Amanda! Jag har en fråga... har inte varit ute pa många nattklubbar har i Dubai, men har hört att Movida är rätt bra t.ex.. Vilka nätter är bäst att dra ut till under veckodagarna? Movida? Eller har du nagon recommendation for Ladies night på tisdag? Uppskattas! Kram

Hej! Här är världens största klubb- & bargudie i Dubai som jag har skrivit ;)
http://amandafalk.se/2012/january/kommentarsfraga-klubbarbarer-i-dubai.html
Tisdag är som lillördag här och eftersom helgen innfaller på fredag & lördag går man ut torsdag & fredag isätlelt för fredag & lördag som i Sverige. Det finns mängder med grymma klubbar och häftiga barer men mina allra bästa favoriter är: Cavalli på söndagar, Blend's bar i the address hotel dubai marina på ladies night på tisdagar (gratis drinkar serveras på jätte många ställen till tjejer i Dubai Marina på tisdagar) och sen dra till exempelvis XL beach club eller Barasti beach club efter. Torsdagar & fredagar är bra överallt som på t.ex. Movida, Amika, Armani, beach klubbar och barer men min helgfavorit är Crystal i Raffles hotel, Wafi.


Hej Amanda, måste bara höra med dig om man kan sola på stranden som tillhör atlantis hotellet? Ska åka till vattenparken där och skulle vilja sola på stranden =)

Ja om man köper biljett in till vattenparken Aqua Adventure så kan man gå ner på stranden som kallas nasimi beach. Den stranden som det finns massa bilder på Paris Hilton på när hon var i Dubai och det är samma strand som bilden på mig i headern är tagen på. På nasimi beach anordnas också grymma fester ibland, ex. halloween och fullmoon.


Jag på Nasimi beach vid Atlantis hotel på the palm för snart 2 år sen.
Trackback
RSS 2.0
alt="" />