Duuubai Muuusic

Har lunch och sitter i datorsalen och försöker förkorta ner min 26-sidiga slutuppsats i sam B & sv C om ätstörningar till max 20 sidor. Riktigt irriterande att markera stycken och klicka delete när jag ansträngt mig och lagt så mycket tid på den, men ett omfånget är ett omfång och kan faktiskt avgöra betyg. Vet att den är på mvg så skulle vara surt att inte kunna pricka in alla kriterier pga överansträngning... Hedvig sitter bredvid, taggar galet inför Dubai och laddar ner ny party & beach muuuusic, yeeeey! Wild Ones video kan ju inte bli mer passande faktiskt ;)


Kommentarer
Postat av: Alexandra

Oh, kill your darlings SUGER!!

Ett tips (som jag ironisk nog fick av min historielärare) är att dra ut linjalen i sidorna - bara lite såklart så det inte är iögonfallande xD samt göra om storleken på bokstäverna till 11,5 ;) Det hjälper inte mycket, men lite!No one will notice ;) Jag har inte blivit påkommen ännu... hehe

2012-04-04 @ 14:30:38
URL: http://fitnessego.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Samtidigt måste man ju lära sig att hålla på maxgränserna och kunna skriva mindre... 26 sidor är ändå en del ;)

2012-04-04 @ 14:31:51
URL: http://fitnessego.blogg.se/
Postat av: pilla

Korta ner den utan marginalfusk är mitt tips. Det uppskattas aldrig och på så många sidor finns det alltid något som man kan ta bort! Lycka till, hade varit spännande att läsa :)Nu sitter jag och Dubai taggar med - 2 timmar till avfärd!

2012-04-04 @ 14:47:12
URL: http://pernillabredolt.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />