Bästa Dubai-gudien är på gång!

Tänk att det redan var exakt en vecka sen jag hoppade på planet och åkte mot Dubai, typiskt att tiden alltid ska gå så fort när jag är där. Men nedräkningen till nästa gång har börjat, 51 dagar kvar! Det är faktiskt många av er läsare som har varit i Dubai/ska resa dit för jag får ofta mail där ni frågar om alla möjliga olika tips och självklart svarar jag alltid och brukar bifoga med ett flera sidor långt word-dokument som jag redan har klart och ger ut till alla. Men flera har också önskar att jag ska göra en Dubai-guide här i bloggen vilket är en supersmart idé!

Så i veckan ska jag göra Sveriges bästa Dubai-guide av mig som varit där 18 gånger nu. Jag bör alltså minst sagt ha koll på det bästa restaurangerna & caféerna, den bästa shoppingen, de fina hotellen, bästa områdena och stränderna, roligaste turistattraktionerna och nu även det bästa partylivet då jag festat loss de senaste gångerna jag varit där och besökt massor av coola klubbar och läckra barer. Eftersom jag inte varit så ambitiös fotograf på nätterna så får ni sålänge se några videoklipp från några av mina favoritklubbar där ner om ni är intresserade ;) 


Cavalli club, Dubais lyxigaste och därmed en av världens lyxigaste. Har aldrig sett någon läckrare atmosfär och champagnen flödar. Verkligen värt ett besök om man är i Dubai! Lokaliserad på huvudgatan Sheikh Zayed Road i Fairmont hotel.


People / Crystal club, belägen högst upp i en glaspyramid i Raffles hotel vilket gör att man kan se väldigt häftig utsikt över Dubai. Några minuter innan stängning släpper de alltid ner glitter. 


Utsikt från Neos skybar (ligger i the Adress hotel) som jag ännu inte har besökt men mååååste till nästa gång! Jag och min kompis fick inte åka upp i den i somras på grund av vår dresscode, för korta klänningar (de har aldrig annars nekat mig för att jag varit för avklädd men där måste man antagligen täcka knäna eller ha manligt sällskap för att komma in.)
Trackback
RSS 2.0
alt="" />