2 kommentarsfrågor ang. party utomlands

Jag undrar om alla festmänniskorna du träffat utomlands är lättare att prata med än svenskar? Finns ju en bild om att folk i Sverige är kalla av sig osv, men hur är det jämfört med utomlands?
Egentligen ska man inte dra alla över en kant och jag måste börja med att säga att jag ofta träffat väldigt trevliga öppna människor när jag varit ute i Sverige samt att när jag och mina vänner är ute är vi alltid lätta att prata med och tycker det är roligt att träffa nya människor "trots att vi är svenskar" haha. Men bilden av att svenskar är rätt kalla och tillbakadragna har för mig stärkts något enormt nu när jag festat så mycket utomlands. Du undrar om det är lättare att prata med människor i de länder jag partat i och JA, det har det garranterat varit.
I våras i London snackade många fler med en under en utekväll och man blev lätt indragen i andras gäng. Det var människor från framförallt England såklart men även Frankrike och sydeuropa. Efter 2 veckor i Dubai i somras hade jag 30 nya kontakter i mobilen (från alla möjliga olika länder och världsdelar), alla ville att man skulle träffas igen, hänga med dem här och jag fick komma på många fester och speciella evenemang samt fick alltid veta bordsnamnen för att lätt komma in tack vare att andra hade bord. Jag lärde också känna ett gäng personer förvånadsvärt bra efter att bara träffats några gånger. Detta för att de varit så snälla, öppna och inbjudande. På Ios i Grekland var det också hur lätt som helst att komma in i nya gäng och få nya kompisar under semestern. Vi träffade mest australienare och de var nog det mest lättsamma, omhändetagande och gästvänliga människorna jag träffat. De tjatade på att vi skulle komma till Australien för då skulle de visa runt oss där (olika människor i olika städer sa detta) och få låna deras lägenheter osv. Jag fick också uppfattningen av att australienare inte alls är "på" utan bara är trevliga för att de ligger i deras natur, inte för att de vill få tjejer om man säger så. Detsamma gäller engelsmän.

En annan fråga, vilka är de bästa nattklubbarna i London?
Jag har bara varit på en partyresa i London och hann under de dagarna bara vara ute tre kvällar och besöka två klubbar: AMIKA och MOVIDA. MEN jag hade sjukt kul, tyckte klubbarnas atmosfär var riktigt läckra och det kändes lyxigt, blev bemötta av väldigt trevliga människor samt var bra music på de ställena vi var. När jag kom hem googlade jag upp klubbarna som vi bara av ren tur hade hamnat på och de visade sig då vara två av de absolut exklusivaste i hela London samt klubbar som ofta var besökta av kändisar. I efterhand har jag också diskuterat partylivet i London med engelsmän jag bland annat träffat i Dubai och Grekland och när jag nämnt Amika & Movida har de sagt att vi lyckades otroligt bra som hamnade på dom då de tyckt det är Londons bästa roligaste och eftertraktade klubbar. Självklart vill jag besöka andra klubbar också när jag åker ner till London nästa gång men jag måste absolut tillbaka till dessa två då det känns som säkra kort och riktiga 10-poängare, så de rekommenderar jag starkt! Amika finns redan i Dubai och där har jag varit flera gånger, nu såg jag också att Movida is coming soon to Dubai, yeeeees.


Amika London - Mars 2011


Amika Dubai - Juni 2011

Kommentarer
Postat av: Eleonore

Kul att den klubben finns i både London och Dubai :D Får leta upp den när jag besöker städerna, London kommer man ju till lite oftare än Dubai!

Åh jag ska absolut ha i tankarna att du vill vara med i intervjun, vet ju att du är en hejare på mat och bak också :D

Kram tjejen och ha en toppenkväll!

2011-09-22 @ 18:13:10
URL: http://www.fika.med.nöjesgalaxen.se/
Postat av: jovanna

re_åh TACK! bra info :D kram på dig

2011-09-22 @ 23:33:59
Postat av: LIENE

sv: Jag har haft blonda slingor förut men aldrig i så här långt hår:)

2011-09-23 @ 07:54:08
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: Fanny

Fina du!

2011-09-26 @ 18:59:34
URL: http://fannysahlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />