Vardagskontraster

Hej på er! Vi hade en super trevlig kväll igår då vi började med ett par drinkar på Daam, sedan en runda på Collage och till sist dans på Rose som har öppet till 5 på onsdagar. Somnade kl 6, det är som jag säger, plugg och party is the best combination ;) Ikväll har det varit lite mer piano, var barnvakt till min kusiner på 4 och 10 år, läste barnböcker, la disneypussel, bakade chokladbollar och somnade framför Robinsson. Nu ska jag äta glass och se nyaste avsnittet av deckarserien "Bron" på SVT-play. God natt!


Fråga 1: Varför ställer man alltid upp på bilder när fotografer på klubbar kommer fram? Om jag skulle bli känd skulle Finest och Stureplan.se's bilder på mig kunna säljas och publiceras under rubriken "alla kändisar är inte snygga när de festar". Blir lika dålig på dem varje gång och önskar att jag stavat fel på mitt namn så ingen vet vem den fula tjejen är!

Fråga 2: Vilka är era favoritklubbar i Sthlm? I somras var jag inte ute mycket alls etersom jag var bortrest 6 veckor och sen hade allvarlig lunginflammation, men nu på hösten har det blivit en hel del. Klubbar jag besökt hittills är: Collage, Magenta, Café Opera, White room, SpyBar, Laroy, Sturecompagniet, Rose & Solidaritet. Har nog haft roligast på de 3 sista men det är svårt att säga då mycket beror på vilken dag man är ute och vilka man träffar. Miljön på Rose & Sturecompagniet tycker jag nog iallafall är häftigast. Vilka tycker ni är bäst, har jag missat någon av era favoriter?

Kommentarer
Postat av: Amanda

Du måste gå till Ambassadeur, helt klart roligaste stället på Stureplan :)

2011-10-14 @ 10:50:39
URL: http://maandys.blogg.se/
Postat av: Felicia

Du har ju varit på fler klubbar än jag och jag har ändå varit 18 ett år längre än du..haha. Lätt att jag fastnar på nåt ställe som jag tycker är bra, men vill testa nya. Ikväll ska jag testa Ambassadeur, dock är det bloggmingel där men ska stanna efteråt och se hur det är :)

Har inte riktigt nån favoritklubb nu, tycker mest att alla suger, men ska testa på de du har tipsat om:)

2011-10-14 @ 11:47:36
URL: http://fsvedberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />