One year ago

Sitter och tittar igenom arkivet i bloggen och allra roligast är att se bilder och text från det man skrev om för exakt ett år sen. Måste säga att det ändå är en del förändringar som skett. Då bloggade jag mycket om kost & hälsa och verkade lägga upp en himla massa bilder på mig själv (haha), ett urval webbkamerebilder ser ni här nedan som är tagna i sep-okt 2010. Tränade gjorde jag 4 grr/vecka vilket är 4 gånger mer än vad jag gör nu, har inte varit ute och sprungit sen 8 juni (power walks går jag däremot ibland). Pluggade gjorde jag lika mycket som nu men däremot är det mycket mer party som gäller tillskillnad från förra året, kanske inte så konstigt eftersom jag bara varit 18 några månader. Utseendemässigt finns det inga stora skillnader, samma make-up & samma kroppsform, däremot hade jag tonat håret väldigt mörkbrunt för ett år sen och nu har jag mer ljusbrunt. Och till sist, klädstilen är nästan precis likadan som förra året. 

Vad säger ni, brukar ni titta tillbaka i mitt arkiv ibland? Det är faktiskt riktigt intressant och arkivet är ju fullt av massa bilder, tips och andra roligheter, check it out! Om ni förresten har åsikter om vad jag bloggar om och om det är något ni vill läsa/se mer/mindre av så skriv jätte gärna det :) Konstruktiv kritik tar jag glatt emot!


Bilder på mig för ett år sen, kul att se!

Kommentarer
Postat av: Julia

Skulle inte ha ngt emot om du skrev mer om kost, träning igen!

2011-10-10 @ 22:19:37
Postat av: Rebecca - Life in New York City

Jag brukar titta tillbaka i mitt eget arkiv, men faktiskt även i ditt. Var bara ett par dagar sedan jag satt och kollade igenom augusti-sept-oktober-månaderna i ditt arkiv.

2011-10-10 @ 22:26:41
URL: http://rebeccacecilia.blogg.se/
Postat av: Felicia

Skulle inte heller ha nåt emot att du skriver mer om kost och träning igen. Å gärna mer outfits!!!!!!

2011-10-11 @ 18:59:28
URL: http://fsvedberg.blogg.se/
Postat av: Erika

du är såå fin!

2011-10-12 @ 07:20:03
URL: http://erikamild.devote.se
Postat av: Jenny

Snygg du var och är :)

Förresten kolla din mail!Kramar!

2011-10-13 @ 15:00:46
URL: http://nattkatten.blogg.se/
Postat av: Sara

Det är så kul att titta tillbaka!! :) Kram

2011-10-16 @ 23:29:55
URL: http://aamaziing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />