Intressant dag på VR redaktionen

Fredagens galenheter ledde till att jag sov 14 timmar natten mellan lördag och söndag vilket gjorde att jag inte kunde sova mer än mellan kl 6-7 i natt. Dock hade jag och Hedvig världens mysigaste kväll igår med pastamiddag a la Vapiano, djupa diskussioner, skratt, nattplugg och nygräddad äppelkaka. Efter kemiprovet bjöd dagen på något utöver det vanliga....

På eftermiddagen åkte jag till Vecko Revyns redaktion på Bonniers Tidskrifter på Kungsgatan. Miss Amanda Falk var nämligen 1 av 10 av Sveriges alla unga kvinnor som var inbjuden till att bli "nya VR's" läsarpanel. Så där satt jag med supersöta chefredaktören Linda Öhrn, ett antal andra från VR redaktionen och nio till speciellt utvalda tjejer varav många med kända ansikten. I flera timmar över glögg, lussebullar & pepparkakor gick vi igenom det nya numret på över 120 sidor och diskuterade/gav feedback för att VR ska kunna utvecklas ännu mera och bli ännu bättre! För det första är jag så otroligt glad att (Linda) Skugge & Co's företag tillsammans med Vecko Revyn hade bestämt att jag skulle få bli en av de tjejerna de verkligen ville ha med till det här och sedan kontakt mig. Jag är tacksam för att folk tycker mina åsikter är så betydelsefulla och att min plats i rummet var viktig är roligt!

Framför allt tycker jag det är super kul att vi "mellanstora bloggerskor" kan få vara med om så mycket trots att vi inte har flera tusentals läsare om dagen. Läsarantalet är inte längre det viktiga för att lyckas inom bloggvärlden, utan istället personligheten. Det räcker med att vara som jag, en inspirerande målmedveten tjej som sprider energi och glädje för att få bli bjuden på förhandsvisningar & event varje vecka, tjäna lite extra pengar, göra reklamjobb, få uppdrag som detta osv. Bloggen öppnar många dörrar, jag har lärt känna massor av härliga människor tack vare den, lärt mig väldigt mycket och fått uppleva fantastiska saker!


Satt på VR's redaktion i flera timmar idag då Vecko Revyn har ändrat sin tidning till en "tjockistidning" - lite fräschare layout och lite tjockare och lyxigare. Jag var en av de tio inbjudna som de ville höra feedback från. Tror det bara var jag och någon bloggare till som var med, sjukt kul att jag fick vara med!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Nej vad kul! häftigt Amanda :D

2011-11-21 @ 23:56:54
URL: http://nattkatten.blogg.se/
Postat av: Sara

Gud vad kul!! :D

2011-11-22 @ 13:48:49
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: Originalet

Wow, vad häftigt Amanda :) Grattis!

2011-11-22 @ 17:07:46
URL: http://originalet.net
Postat av: Lina

Har lite frågor om din viktnedgång eftersom jag själv försöker just nu.Hur orkade du träna så mycket när du åt så lite, kände du dig aldrig svag eller svimfärdig? Isåfall, vad gjorde du då?Hade du svårt att somna på kvällarna?Vad sa du när du blev bortbjuden på middag? Eller om en vän ville gå och ta en fika?

2011-11-22 @ 20:24:53
Postat av: AMANDA FALK

Hej Lina! Maila mig gärna istället på amanda-falk@hotmail.com så svarar jag där istället :) Kram!

2011-11-22 @ 21:49:34
URL: http://amandafalk.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />