No more cash

Ikväll har jag fått delta i en pokertunering som en träning inför söndag. Nu var det en tävling med bara tjejer varav en hel del som är riktigt grymma! Bland annat var Sveriges enda kvinnliga pokerproffs Magdalena In de Betou med. Hon är även skådespelerska på halvtid och det var hon som höll i eventet igår. Magda och en dealer som jag pratade med idag är som mina coacher inför söndag ;)

Ikväll var första gången jag överhuvudtaget spelar något som har med pengar att göra, lite spännande, men jag kan verkligen inte förstå att folk kan satsa sina egna riktiga pengar på nätpoker. För mig är det oförståligt och jag skulle aldrig göra det. Hur ser ni på nätpoker? Bra sätt att tjäna pengar om man är duktig eller har tur, eller är det bara dumdristigt?


Slutade på plats 26 av 45 ikväll vilket är rätt bra med tanke på vad duktiga vissa är!

Kommentarer
Postat av: Sophie

Tack :) jag åker dit i januari, men vi ska bo 1 timme utanför dubai så det blir sol och bad men självklart shopping i dubai också :) Ska läsa din guid :)!

2011-11-10 @ 10:24:43
URL: http://bysophie.blogg.se/
Postat av: Sara

Jag skulle aldrig spela poker eller andra spel på nätet och satsa pengar :O Däremot ska jag spela på casino nu i vinter när jag åker till Las Vegas, men bara för att det är Vegas :)

2011-11-10 @ 12:39:33
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: Kelly

Hehe, och min sambo jobbar med det alla vardagar! :-p

2011-11-11 @ 12:32:22
URL: http://kellybiddle.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />