MUF-höstutbildning på Nacka Quality

Godmorgon på er!

Idag är humöret på topp trots att pappa åkte tillbaka till Dubai imorse. Men eftersom vi har haft en super mysig vecka och det nu är en helg jag längtat efter länge så är jag super glad! Idag och imorgon är det nämligen dags för årets höstutbildning med MUF. Förra året var jag och Carina relativt nya i MUF (jag hade i och för sig varit medlem i flera år men inte varit speciellt aktiv), idag är vi betydligt mer rutinerade och känner många fler. Men framförallt har vi lärt oss extremt mycket under det här året och haft mängder med roliga moments!

Så nu tar jag min rullväska och rullar bort till andra sidan stan, Nacka, där utbildningen hålls på Quality hotel precis som förra året. En massa spännande talarpass med intressant talare står på schemat och jag tror vi är över tvåhundra muffare som kommer delta. Ikväll anordnas bankett och så blir det övernattning på hotellet. Naturligtvis har jag världens bästa Carina med mig! Vi är som ett par i MUF, alla vet att vi hör ihop haha. Här är bilder från förra årets höstutbildning. Mobilbloggar därifrån, ha en trevlig helg hörrni!
Haha hittade två bilder i arkivet från exakt ett år sen. Rätt lik mig själv idag tycker jag, inte tonat mörk brunt hår bara så nu är det naturligt och ljusare (kanske tunnare ögonbryn nu också). Men kör till och med på samma sminkning och har samma klädstil.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />