Live your own dreamlife

Många undrar hur jag orkar ha så mycket energi, glädje, sådan enorm drivkraft och målmedvetenhet och vara så framåt och social. Svaret är ju hur lätt som helst! Det finns mängder med saker jag vill uppnå och göra. Det är inte alls svårt för mig att plugga hårt om jag vet att jag i framtiden kommer kunna designa mitt eget hus och leva i drömboendet. Det är inte det minsta svårt för mig att bara sova 3 timmar per natt under en resa och ändå har kvar samma extremenergi eftersom jag får vara med om flera otroliga ögonblick då och ha roligare. Det är inte svårt att gå ut på en av världens lyxigaste klubbar och parta galet trots att jag precis fått en spricka i armbågen för upplevelsen slår smärtan. Det var inte svårt för mig att träna hårdare än hårdast och äta nyttigare än nyttigast under en period för ett par år sen för jag visste att jag skulle vara så stolt när jag nådde mitt mål. Det är inte alls svårt för mig att gå fram till ett gäng nya människor, vars social och prata, för det är så intressant med nya människor och jag skulle inte vilja missa att lära känna några som jag kommer tycka om och ha roligt med. Det skulle inte vara svårt att plugga engelska och spanska om det skulle öppna nya möjligheter i mitt liv. Det skulle inte vara jobbigt att åka runt hela världen för att hitta den perfekta bröllopsklänningen om det skulle göra mig extra glad. Och det är inte svårt för mig att sprudla av glädje och energi när jag reser, är spontan, hittar på saker jag älskar och umgås med helt fantastiska vänner!

Kort och enkelt - målmedvetenhet gör att man tror man kan nå toppen vilket skapar drivkraft. När man når målet ökar den ännu mer och glädjen och energin går i höjden! Det är en god cirkel där faktorerna påverkar varandra. Hur svårt kan det vara? Skapa ditt liv och lev det precis som du vill leva det. Mitt liv kanske inte blir något drömliv enligt någon annan i hela världen men att det blir det enligt mig är det enda viktiga. Bilder som inspirerar och fler saker "before I die" finner ni nedan:


Before I die.


Kommentarer
Postat av: pilla

Precis! Det är bara man själv som sätter sina gränser. Vågar man inte så kan man inte vinna sitt drömliv (eller skapa kanske man borde säga). Keep up the good work. Och att bara gå och välja en flight, så jäkla kul! Gjorde det förra sommaren. Skulle åka med en kompis från OSL till ARN, vi kände inte för det så vi tog första där det var free seats. Det blev en amazing weekend i Edinburgh.

2011-11-23 @ 18:41:48
URL: http://pernillabredolt.blogspot.com
Postat av: helena

har du själv gjort dessa bilder? för har sett väldigt liknande på en annan blogg.

2011-11-23 @ 20:34:08
Postat av: AMANDA FALK

SVAR HELENA: Hej! Nej det har jag inte :) Hittade dem på en hemsida för ett bra tag sen och sparade en himla massa, kommer dock inte ihåg vad hemsidan hette.. Kram!

2011-11-23 @ 20:46:39
URL: http://amandafalk.se
Postat av: Sara

Bra inlägg! :)

Åh, var på Disney World i Florida nu i oktober, så himla magiskt!! :)

2011-11-23 @ 21:11:55
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: LIENE

Jag älskar de där bilderna!

2011-11-25 @ 15:05:43
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: Tove

Jag funderar så mycket kring det du gjorde för några år sedan; rasade i vikt.. Jag hittar liksom inte diciplinen att göra det. Hur fasiken motstod du frestelser? Vad hände i huvudet, liksom? Hur stod du emot? Hur blev det en livsstil som du bara .. lever? Förstår inte riktigt, hah :)

2011-11-26 @ 18:39:45
Postat av: AMANDA FALK

SAR TOVE: Bra fråga! Men jag har sådan extrem målmedvetenhet att inget kan hindra eller stoppa mig och mitt mål om jag väl bestämmt mig för något och ger mig in i det till 110% Dock har jag också små ätstörningar samtidigt vilket gjorde det lite annorlunda än en vanlig viktnedgång.. Men jag har en massa bra tips på motivation och kost/träning osv. vid viktnedgång under kategorierna "Amanda tipsar" och "Mat och dryck", dessutom skrev jag rätt mycket om det i vår förra året så om du kollar mars, april, maj 2010 hittar du nog en hel del :) För övrigt är det inte en livsstil jag lever längre, när jag nådde målet började jag ju unna mig igen och nu äter jag mängder med choklad och glass, dock ser jag till att stå kvar på samma vikt och går varken upp eller ner :) Lycka till men kom ihåg att föröska göra det på ett hälsosamt sätt för din kropp, långsam viktnedgång är bättre! Och slarva inte med måltiderna, om du äter lite och ofta blir du inte lika sötsugen. Kram!

2011-11-27 @ 18:27:33
URL: http://amandafalk.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />