Höstens frisörbesök - check!

Mitt hår måste växa i någon slags expressfart, så är det bara! Sen i slutet på sommaren har det vuxit nästan 1 dm, jag undrar faktiskt om det kan vara så att choklad och malibu kickar igång någon slags hårproduktion med tanke på min kost och med tanke på att de säger att det man äter påverkar hur snabbt håret växer. Dock är det ju B-vitamin vilket finns i bl.a. nötter, kött och baljväxter som stärker hår och naglar. Hur mycket växer håret normalt, 1 cm/månad eller? Vet ni?

Hur som helst, idag hade jag en bokad tid hos frisören efter skolan och de toppade det som behövdes vilket inte var mer än 1-2 cm. Trodde verkligen de skulle ta mer med tanke på att mitt hår slits (och bleks för den delen) så mycket när jag är utomlands. Däremot toppar jag håret en gång varje årstid, var 3:e månad alltså, och det är nog det som gör att de bara behöver ta så lite varje gång. Så för er som har lite skräck av att gå till frisören för att ni inte vill bli korthåriga är bästa tipset att gå ofta istället! Förresten, min frisör pratade om kokosfett för håret och det ska tydligen vara jätte bra, stärka det och göra det skinande, är det någon av er som testat det!?


Här är några bilder från en partynatt i Dubai för 2 veckor sen som ni ser hur långt håret var. Fast enligt min frisör ser det fortfarande lika långt ut eftersom de topparna som var slitna var så tunna på mig så de knappt syndes...


Kommentarer
Postat av: Fanny

A body tooo diiie foor. Det vill säga, KILLERBODY!

2011-11-16 @ 18:46:38
URL: http://fannysahlin.blogg.se/
Postat av: pilla

Har inte hört om kokosfett men brukar ha Bodyshops cocos inpackning, den är super på mitt hår. Cocos som cocos?! haha eller kanske inte.

2011-11-16 @ 18:49:06
URL: http://pernillabredolt.blogspot.com
Postat av: ladymuffin

Åh ska vi byta hår?! Vill också att mitt hår ska växa fort :( men det blir alltid lika kort sen när jag klipper det... :/

2011-11-16 @ 21:19:58
URL: http://ladymuffin.blogg.se/
Postat av: elin

Satan vad snygg!

2011-11-16 @ 21:56:01
URL: http://eelinnordstrom.blogg.se/
Postat av: Gustav

Kilklackarna är verkligen grymt höga. Snygg längd :-)

2011-11-16 @ 23:38:02
Postat av: Marre

Grymt snygg klänning, om man bara hade din kropp!

2011-11-17 @ 22:25:28
URL: http://maaarree.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />