Adventure

I förrgår visade jag ett inlägg med lite bilder på sånt i mitt liv som givit mig energi och glädje! Här kommer några härliga bilder på äventyrsupplevelser jag vill vara med om "before I die". Jag älskar lite halvläskiga saker som gör en härligt pirrig, smånervös och ger ett rus i kroppen. T.ex. älskar jag extremsporter och att åka vattenskidor på en skida, hoppa från höga höjder ner i vatten, flyga i funparken med snowboard, köra störtlopp med snowblades i skogen, dyka bland hajar (ofarliga) osv. tycker jag är sjukt kul och jag är ju rätt galen av mig! Flera av sakerna nedan har jag varit med som liten och tittat på då mina föräldrar gjort det, de är också rätt äventyrliga av sig. Inom de närmsta åren ska jag pricka av allt nedan + en hel del annat kul, bl.a. fallskärmshoppning, zipline, forsränning & kitesurfing ;) Är ni också lika äventyrliga av er? Vad har ni gjort/vill göra? Kommentarer
Postat av: Becca

Jag har simmat med delfiner två gånger och varit i en hajbur!

2011-11-17 @ 20:21:36
URL: http://isladebecca.blogg.se/
Postat av: Sofie

Fallskärm är galet kul :), tror dock det är roligare att hoppa utomlands när man har lite bättre utsikt

2011-11-18 @ 09:32:13
Postat av: anna

jag vill också prova en massa sånt!

2011-11-18 @ 09:47:17
URL: http://aannnnaaaa.blogg.se/
Postat av: tilda

vill inte förstöra grejen, men "parasailing" är sjukt långtråkigt och går riktigt långsamt. Fin utsikt dock, men du får nog samma om inte ännu bättre utsikt från någon av alla höga byggnader du är i i Dubai!

2011-11-18 @ 18:18:08
Postat av: AMANDA FALK

SVAR SOFIE: Ja fallskärm måste jag göra!! Dock har jag inte tänkt att göra någon av sakerna i sverige, fallskärm och bundy jump blir i nya zealand ;)SVAR TILDA: Oj vad synd, men jag vill nog bara gör adet för grejens skull ändå, kanske skönt med något lite lugnare äventyr! :)

2011-11-19 @ 15:59:55
URL: http://amandafalk.se
Postat av: Sara

Håller också på och göra massa sådana här listor på min blogg :D Jag har gjort både parasailing och simmat med delfiner från ditt inlägg :) Ska åka helikopter i vinter när vi är i Las Vegas :) :) Vill verkligen åka luftballong någon gång, verkar så mysigt och vackert! :)

2011-11-22 @ 13:48:08
URL: http://aamaziing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />