Världens bästa roligaste MUF!

Dagen har tillbringats i MUF Stockholms lokal där min fantastiska vän Amilia (som jag en gång i tiden lärde känna genom bloggen) hade anordnat "1337 elitutbildning". Amilia är ordförande för MUF Sigtuna vilket är den föreningen jag tillhör men också ordförande för MSU Jensen Norra på min skola där jag sitter som ledamot i styrelsen. Jag är så jäkla stolt över min vän som brinner så för politiken och är så sjukt bra! Hon hade fixat dit grymma talare som Anton Abele som är den yngsta personen i riksdagen (även gammal MUF-vän till Blondinbella så ni kanske känner igenom namnet från hennes blogg), Erik Bengtzboe som är förbundsordförande för MUF, riksdagsledamoten Hanif Bali som nästan bott granne med mig och gått i samma skolor som jag, samt Regina Kevius som är Stadsbyggnads- och idrottsborgarråd. Enormt duktiga, inspirerande och imponernat engagerande människor!

Själv måste jag även erkänna att jag också blivit en politiknörd och tycker det är så himla intressant att lyssna på duktigare talare, lära sig mer, diskutera & vara med och påverka. Det är viktigt att vara med att förbättra Sverige, föra fram sina åsikter och faktiskt säga vad man tycker för det finns så väldigt mycket förändringar som skulle kunna göras för att både jag och ni skulle trivas bättre ute i samhället och med era liv. Jag är medlem i MUF för tre år sen för att jag ville vara med och förbättra Sverige. På kuppen har jag lärt mig helt sjukt mycket, träffat massa nya underbara människor & haft så himla kul! Svårt att förklara för er som inte är muffare hur mycket det faktiskt givit mig, och då är jag ändå inte jätte aktiv. Man behöver inte vara aktiv i MUF för att lära sig en massa nytt och ha jäkligt kul, man behöver inte ens lägga ner mycket tid. Och om man inte har någon tid alls så tycker jag man kan bli medelm bara för att stödja partiet. För ju fler medlemmar MUF har, desto större blir vi, ju mer hörs vi och desto lättare kommer vi också få igenom våra åsikter. Alla ni som är moderater, bli medlemmar nu på en gång!!

För att bli medlem i MUF, KLICKA HÄR (det kostar 40:- på sms, och glömma inte att skriva att ni blev varvad av mig, Amanda Falk)! Om ni vill veta mer, har frågor eller vill börja engagera er så får ni jätte gärna lägga till mig på Facebook eller maila mig på amanda-falk@hotmail.com så kan jag ge er namn och nummer till dem som ni kan kontakta och som kan hjälpa er. Om ni vill kan ni också hänga på mig på de utbildningar, banketter, talarkvällar, läger osv. som jag går på (det kan ju vara jobbigt att komma själv ifall ni inte blir medlem tillsammans med en vän) för att lättare komma in i MUF. Jag lovar att ni inte kommer ångra mig, att bli medlem i MUF kan jag lätt säga är en av de bästa sakerna jag gjort!! ;-)  
Hittade dessa bilder under min MUF-bildmapp på datorn som sammanfattar allt från 4 timmars långa middagar, roliga fester och hotellnätter till intressanta utbildningar, debatter och inspirerande talare!

Kommentarer
Postat av: STYLE CRUSH, UPPSALA

sv: åh men du är alltid så söt amanda! hoppas du har en underbar kväll du med!xM

2011-05-28 @ 22:28:57
URL: http://www.emira.se/bloggar/style-crush
Postat av: Sofia Piccolina

"Ni som av någon anledning inte är moderater vet jag kommer bli det förr eller senare då ni får tillräckligt mycket kunskap om politiken."Amandaaaa nu har du nog lite fel :)

2011-05-28 @ 22:32:32
Postat av: Albin

Hej hej :D Snygg blogg du har =DHur mår du? =)

2011-05-28 @ 23:11:14
URL: http://nallou.blogg.se/
Postat av: Sandra

bra skrivet, förstår precis vad du menar och håller verkligen med dig! och det är ju precis så, de som röstar rött tror att de är "snälla för att de gör det" och många om röstar på sossarna gör nog bara det för de känns bra, inte för att de är insatta och förstår att röd politik inte fungerar i praktiken. det är som du säger, om man fattar hur samhället fungerar och har tillräcklig kunskap om politik så röstar man fan blått!

2011-05-29 @ 14:12:01
Postat av: Jennie

SJÄLVKLART ska man rösta blått, hehe!! ;) Alla tycker ju dock olika, men så kommer man inte överens med alla heller...Men jag röstar iaf definitivt blått!trevlig Helg!/Kram

2011-06-03 @ 20:48:36
URL: http://www.misshart.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />