Time to go to the hairdresser

Satt och tittade igenom London-bilderna igen och saknar saknar saknar.. Fick syn på denna bild på mitt hår (antagligen som Olivia tog när jag inte visste om det för att testa kamerainställningarna eller något). Ser ni hur långt det blivit? Växer dubbelt så fort än normalt har min frisör sagt och det gör pappas också. Egentligen hade jag tänkt klippa mig I London för Johnny (som jag kände, vars flickväns studentrum vi fick bo i) jobbar där som frisör i en studio ett par hundra meter från där vi bodde. Dock hade han ingen tid över och på kvällen vågade jag inte fråga när han hade druckit, var orolig att själv få något ryck och säga att han skulle klippa page eller något liknande (jag KAN INTE ha kort hår).

Hur som helst, måste boka klipptid i veckan och toppa någon cm. Min frisör tycker alltid att mitt hår är så bra kvalité och knappt behövs klippas. Visst kan jag hålla med om det, för att jag har ju (tyvärr) tunnt hår och eftersom det är platt blir det också mjukt och lent. Däremot ogillar jag ojämna toppar så därför älskar jag att gå till frisören!


Kommentarer
Postat av: Sara

Härlig resa du verkar ha haft, antar att du vill tillbaka dit snart? ;) inte alltid man har sån tur att umgås med abercrombie & fitch-killar hahaha

Måste också klippa mig snart, bra att du påminde mig! :D Kram

2011-03-27 @ 18:13:44
URL: http://whenitcomesto.blogg.se/
Postat av: Anna - 15 år och ledare för integrationsprojekt

Gud så härligt att ditt hår växer snabbt! Skulle passa mig bra för jag försöker spara långt :)

2011-03-27 @ 18:34:01
URL: http://annaanstensen.blogg.se/
Postat av: Sara

Oj vad långt det har blivit, fint!! :)

2011-03-27 @ 21:27:46
URL: http://aamaziing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />