It's June, It's Summer!

Grymt bra dag idag då jag fick reda på att jag spikat mvg på alla sista inlämningar, prov, projekt osv. som jag arbetat stenhårt med den senaste veckan! Och det bästa är att jag nu är klar med allt för denna termin och det känns skönare än någonsin. Ledig i 5 dagar nu och nästa vecka går vi bara på tisdagen då vi har summercamp, en tävling på Jensen gymnasium, och sen är det bara den efterlängtade avslutningen nästa vecka!

Idag var jag på dubbel studentmottagning och gud vad man själv längtar till nästa år! Dock är jag glad över att faktiskt ha ett år kvar, gymnasiet går ju ändå så snabbt och jag har så roligt under tiden :) Nu kommer några bilder på dagens outfit, inte de bästa men de duger för att ni ska se dagens outfit och den söta vita klänningen som är köpt i Thailand. Nu ska jag ta igen lite sömn då de sista nätterna har blivit 3-4 timmar, god natt på er!


Kommentarer
Postat av: Sandra

Hej Amanda, till och börja med, jag Älskar din blogg, har följt den dagligen i flera månder nu och är så sjukt imponerad över hur du hinner att ha roligt och sätta mvg i alla ämnen på samma gång! Keep it up!

Till saken, ska börja gymnasiet i höst och har Natur på Jensen Norra som andrahandsval, alltså samma gymnasium och linje som du går. Har ju hört en del rykten om att de skär ned på undervisningen, att allting handlar bara om vinst osv på Jensen... så, jag undrar om dessa rykten verkligen stämmer?

Undrar även varför du valde Jensen Norra? Är det mycket självständigt arbete? Får man tillräckligt med undervisning? Hehe, hoppas du kan svara på det lilla jag skrev, skulle verkligen upskatta det. :) Mvh / Sandra

2011-06-02 @ 00:31:29
Postat av: Susanne

Åh, jag tar studenten den tioende, är helt pirrig och förväntansfull inför den stora dagen :)

2011-06-02 @ 12:02:39
Postat av: Susanne

Åh, jag tar studenten den tioende, är helt pirrig och förväntansfull inför den stora dagen :)

2011-06-02 @ 12:02:47
Postat av: AMANDA FALK

SVAR SANDRA: Heej! Tack snälla, vad roligt att höra det, blir lika glad varje gång :D Hoppas du kommer tycka lika bra om min blogg i fortsättningen!Vad rolgit att du hat jensen norra och natur som ett val :D Och de där rykterna stämmer absolut inte. Skolverket i sverige sätter krav på alla skolor och dem måste följas. T.ex. om du läser en 100 poängs kurs på ett halvår (låt säga matte A) så måste du ha matte A 5 timmar i veckan. På jensen har vi EXAKT LIKA MÅNGA lärarledda lektionstimmar som en vanlig skola. Vi har precis lika många lektioner i alla ämnen. Vad som gör att vi kan gå halvdagar (varannan vecka för- och varannan vecka eftermiddag) är att schemat är komprimerat, vi har inga raster längre än 5 min, inga luncher, håltimmar osv. Så det där med att vi har mindre undervisning stämmer inte, därför har vi inte heller mer självstudier. Precis som högstadiet så måste man ju plugga hemma till prov/läxor/inlämningar osv. men inte mer än i någon annan skola :)Jag rekommenderar jensen Norra med deras unga duktiga lärare som tycker om sina jobb och har nya idéer och lär ut på ett modernt sätt, den super bra lunchlösningen med att vi får äta på restauranger, skolans miljö som likanar ett kontor osv. Hoppas du hamnar där i höst! Tror du kommer trivas ;-) Och om inte så kan man ganska enkelt byta skolan i ettan då de flest natur-ettor läser samma ämnen vilket skola man än går i ;-)Många kramar! Maila mig gärna på amanda-falk@hotmail.com om du har fler frågor ;-) Ha en super trevlig helg!!2011-06-02 @ 17:46:22
URL: http://amandafalk.se
Postat av: ladymuffin :)

snygging! Ha en fortsatt bra kväll! Kramar på dig.g!

2011-06-02 @ 23:06:32
URL: http://ladymuffin.blogg.se/
Postat av: LIENE

Vad fina bilder:)

2011-06-03 @ 07:33:13
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: tess

Du verkar vara så sjukt duktig i skolan, grattis till dina Mvg;n :)

och jättefina, somriga bilder!

kram

2011-06-03 @ 16:19:07
URL: http://tesssjberg.blogg.se/
Postat av: sarah

tack så mycket fin bild =)

2011-06-04 @ 11:59:46
URL: http://klarahs.blogg.se/
Postat av: Anonym

- så snygg!

2011-06-06 @ 14:57:29
URL: http://dajeroma.blogg.se/
Postat av: Jenny

blev lite kär i din klänning, snygging! :)

2011-06-06 @ 19:29:57
URL: http://nattkatten.blogg.se/
Postat av: Paulin

gud va fin klänning!

2011-06-09 @ 18:37:21
URL: http://puussgurkan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />