Let's remove the space between me and you

Hej mina fina läsare! Måste bara börja med att tacka för underbara kommentarer ni ger mig där bortifrån i Sverige, tänk att ni är 8 timmars flygtid bort och ändå kan ni (iallafall några få av er) göra mig så glad genom att bara skriva lite små meningar här och var!

Hur som helst, kommer ni ihåg att jag sa att jag skulle till beach club XL på Habtoor hotel i fredags? Det var nog den bästa natten i Dubai hittills, helt fantastisk! Träffade på ett gäng härliga, schyssta och snygga européer som jag hängde med. Älskar när folk skiter i hur de ser ut, vilka som står runt om osv. och istället bara maxar till bra musik och ha sjukt kul! När jag är ute sitter jag inte ner en sekund, att ägna timmar rökandes shisha i en soffa förstår jag mig inte på. Jag vill ha kuuuuul, dansa all the time och såklart springa fram och tillbaka till DJn och önska bästa musiken såklart ;) Några av de här västeuropéerna hade fattat grejen så vi hade det amazing! När klubben stängde kl 3 kom jag på den lysande idéen att nattbada i det 35-gradiga havet eftersom det bara var 100 m ner och några hängde på. Härligaste känslan på länge, så varmt, skyskraporna lysandes i bakgrunden och bara njöt av the moment. Efter den kvällen tog det emot att stanna hemma lör & sön, men eftersom det ändå är rätt dött på klubbarna då och jag hade varit ute 4 dagar på rad så har jag gjort annat istället. Meeeen, ikväll vill jag ut ut ut!!! 


Torsdagen på Crystal då fat Joe hade sin korta konsert på den lilla dans-scenen i mitten där jag brukar hålla till med några andra dansgalningar ;) Ser ni föresten övervåningen typ 6 m upp? Därifrån tappade jag min nya mobil andra kvällen vi var ute här (skulle checka in oss på FB och höll den över räcket)... Hade sjukt tur att den inte hamnade på sten-dansgolvet utan i en tjejs huvud och sedan i en soffa, hur stor är oddsen lixom? 


XL beach club på jumeirah beach där jag var i fredags. Klubben var inne i ett stort "tält" som hade glastak och där inne fanns flera pooler och duschar ;)


Kommentarer
Postat av: LIENE

sv: Haha, flera sa det funkar med pepsodent white now men en sa det funkar inte:P man tycker olika. Kanske man påverkas olika. För mig hjälpte det verkligen. Fick friskare och fräschare tänder.

2011-07-11 @ 21:10:23
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ser ut som galet härligt party! Hade gärna joinat, haha!:)

2011-07-11 @ 21:23:22
URL: http://fashiontwisted.com
Postat av: FlizanLizan

sv: japp japp :D

allt bra? :)

2011-07-11 @ 23:07:32
URL: http://flizanlizan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />