Dag 2 – Min första kärlek

Det här blir ett kort och antagligen rätt ointressant inlägg. Idag ska jag berätta om min första kärlek och eftersom jag aldrig någonsin varit kär på riktigt så har jag inte så mycket att dela med mig av tyvärr. Att jaga killar, fråga chans på flera åt gången, byta pojkvän oftare än lakan och rycka på axlarna när någon gjorde slut är väl den enda erfarenhet jag har.. Och denna låtsas låg- och mellanstadiekärlek har väl alla varit med om?

Om vi ska reda ut detta varför jag aldrig varit kär tror jag det beror på att jag tråkigt nog är väldigt kräsen, har svårt att bli kär och är svårflörtad, jag nöjer mig inte med vem som helst ska ni veta! Dessutom får jag så otrolgit mycket kärlek från familj & vänner så det är inget jag saknar. Och till sist är pojkväns-livet inget jag tänker och funderar på just nu, allt är underbart som det är och att hinna med fler saker i mitt aktiva liv känns ganska omöjligt.. Men vad säger man? Alla faller förr eller senare :)


Jag har aldrig varit kär. Men får som tur är så mycket kärlek av vänner & familj så kärlek från en pojkvän är faktiskt inget jag saknar (just nu iallafall).


Kommentarer
Postat av: Jeanette

Tack, tack. Känns redan bättre :)Vad kul att du valde att göra listan, ska bli intressant att läsa :)

2011-01-26 @ 14:50:05
URL: http://karinjeanettesblogg.blogg.se/
Postat av: Moa

Jag har nog heller aldrig varit riktigt kär :)Jag kommer ihåg att du gillade en bild som jag har tagit:) Nu har jag kommit vidare i en fototävling med den bilden och jag skulle bli jätteglad om du ville rösta på mig?Länk: http://photosbydavid.blogg.se/2011/january/vinnarna-i-fototavlingen.html#commentjag är nummer 4Men om du inte har tid eller lust så bry dig inte om att jag frågade :)Ha en fortsatt trevlig Onsdag!

2011-01-26 @ 15:51:39
URL: http://timlip.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Så tänkte jag också... tills i december typ :P

2011-01-26 @ 15:53:58
URL: http://fitnessego.blogg.se/
Postat av: Anja

Äsch, kärleken är sjukt svår och komplicerad! Och den kommer alltid ändå, ingen idé att ruscha. Kram på dig!

2011-01-26 @ 17:06:55
URL: http://originalet.blogg.se/
Postat av: ellinor sjöberg [mitt liv / min blogg ]

sv; du, jag förstår dig! :D Vill verkligen också till NY! :) Allt bra annars ? kram

2011-01-26 @ 17:47:02
URL: http://ellinorsjoberg.blogg.se/
Postat av: M I M I

jag har också svårt för att blir kär, dock blir jag förälskad väldigt lätt haha :)

2011-01-26 @ 18:06:22
URL: http://mmmimi.blogg.se/
Postat av: Hannah

Oj, det trodde jag verkligen inte! Spännande att höra!

2011-01-26 @ 20:45:27
URL: http://harliehannah.blogg.se/
Postat av: Anonym

ja visst var den.dit blir det ett besök.

2011-01-26 @ 20:50:30
URL: http://kittygitty.blogg.se/
Postat av: Kajsa - En feskardotter i mode

Gooa bilder! :)

2011-01-26 @ 20:56:13
URL: http://kajsafashionmagazine.blogg.se/
Postat av: Barnens Hjältar

Härligt att vara kär och härligt att slippa vara kär. Bägge har sina för och nackdelar och som du antyder har du ju all tid framför dig :-))

2011-01-26 @ 20:56:47
URL: http://barnenshjaltar.blogg.se/
Postat av: Barnens Hjältar

Härligt att vara kär och härligt att slippa vara kär. Bägge har sina för och nackdelar och som du antyder har du ju all tid framför dig :-))

2011-01-26 @ 20:57:35
URL: http://barnenshjaltar.blogg.se/
Postat av: amilia

DET HÄR ÄR OCKSÅ EN LIKHET!!!! Det var nog den jag tänkte på förut men glömde. Vi är starka tjejer som klarar oss utan män! Och snart har vi en till likhet.Haha det ända som inte är en likhet måste vara att du haft tandställning, det har inte jag ju!

2011-01-26 @ 22:27:42
URL: http://amilias.se
Postat av: hanna

Jag har kommit på att vi är väldigt lika! Jag älskar att resa och tillbringar större delen av min tid utomlands. Jag har riktigt bra självförtroende men har ändå varit lite ätstörd (tränat för mycket och ätit för lite, men inte så att jag blivit sjuktligt smal). Och jag har höga mål med mitt liv, ska starta ett företag snart.Jag har precis som du haft lågstadie"kärlekar". Hade en pojkvän för något år sedan men var inte kär. Jag ställer ungefär 1000 krav på killar och tycker inte det är någon vits med att slösa bort tid med att ha en pojkvän om han inte uppfyller dom kraven. Tycker singellivet är kul.

Jag är 18 år (så lite äldra än dig) men för några veckor sedan hände det en sak. Jag var ute på en klubb och så plötsligt ser jag en kille som jag tycker var riktigt snygg och han verkade vara min typ. Vi har pratat väldigt mycket nu och jag tror jag håller på att bli kär! Han uppfyller typ alla mina krav, vilket jag trodde typ skulle vara omöjligt.Nu är vi inte tillsammans och jag vet inte vart det kommer leda. Men det jag vill säga är att var singel och ha riktigt roligt så kommer du hitta kärleken.Din blogg är riktigt bra förresten.

2011-01-28 @ 02:03:06
Postat av: Maja

Påminner mig väldigt mycket om en roll jag spelade i en operett där jag skulle spela en tjej som aldrig varit kär och inte förstår vad kärlek är :D hon sjöng "För jag är lycklig, glad och fri men ni förgås av bryderi, för jag är lycklig glad och fri." till sina tjejkompisar XD hon blev förstås kär sen i slutet.När jag var yngre förstod jag inte alls killar, och sen när jag blev ännu lite äldre hatade jag dom. Nu är jag jättekär och förgås av bryderi ;D !Det känns som om du skulle kunna råka ut för att bli haffad snart också.. :D det är nog precis när man känner såsom du gör nu som dom dyker upp.Sen så påminner du väldigt mycket om min bästis Susanna också :D Hon säger precis som du gör: "Varför satsa och ödsla tid på något jag inte tror på?" och enligt mig har ni HELT RÄTT!

2011-01-28 @ 11:23:35
URL: http://enochenhalvmeter.se/
Postat av: LIENE

Jag är också kräsen:D det var jag inte förut men det beror ju också på såna där småbarns förälskelser:P

2011-01-28 @ 20:41:10
URL: http://lienes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />