Dag 24 – Det här får mig att gråta

Jag har otroligt sällan dåliga dagar men av någon anledning känns det som jag gråter rätt ofta ändå. Det är dock väldigt sällan som jag gråter över att det hänt mig något eftersom jag sällan är med om tråkiga eller jobbiga saker. Däremot gråter jag ofta när jag tycker synd om någon annan, speciellt mina nära och kära men också när jag ser på tv/film/läser böcker. Gråter av saknad gör jag också. Och ibland gråter jag bara av att tanken på vilka underbara människor jag har runt om mig, av att jag har så tur som har dem och av att jag är lycklig. Jag tror att det är bra att gråta ut ifall det behövs, ju lättar man har att gråta, ju lättare tror jag man har att skratta! Iallafall skrattar jag väldigt mycket också :) Älskar att skratta! Och att gråta är också skönt.

Vad tycker ni, håller ni med mig? Vad får er att gråta?


Kommentarer
Postat av: LIENE

sv: Du skulle passa med de skorna:D

Om man bodde i ett annat land som är varmt året om skulle man kunna gå med snygga klackar hela tiden.Jag brukar gråta över hur världen är orättvis och hur hemskt verkligheten är. Annars gråter jag inte:) fast jo, kan också gråta över någon annan. Det är alltid tråkigt när nära och kära råkar ut för tråkigheter.

2011-02-17 @ 07:40:19
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: Ida

Jag håller med dig :) Jag gråter väldigt ofta, men jag skrattar mer än jag gråter, och har väldigt lätt för att skratta :) Vissa gånger är det otroligt jobbigt att ha lätt för att gråta, om man är med personer som man inte vill gråta inför. Men oftast så är det ganska så skönt att kunna gråta när man känner att man måste och vill :)

2011-02-17 @ 09:47:35
URL: http://taralom.blogg.se/
Postat av: Sara

Likadant för mig, det känns som om jag gråter ofta, men inte egentligen för att jag är ledsen. Jag gråter nästan alltid när jag tittar på film till exempel! :)

2011-02-17 @ 09:52:55
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hejhej, ursäkta om det här är störande.

Men jag är med i en tävling där den som får flest röster vinner fina priser samt blir modell vid några tillfällen allt du behöver göra är att gå in på denhär hemsidan http://modelljaktdomino.se/personer/sandibel-daoud och gilla, tar cirka 20 sek.

Tack i förhand! :)

2011-02-17 @ 11:32:54
Postat av: Z i r r e s ♥

Gillar din header det ser så härligt ut! :)

Allt bra med dig idag? ;)

2011-02-17 @ 13:04:57
URL: http://zirres.blogg.se/
Postat av: Jenny

håller med dig helt faktiskt.

det är skönt att gråta.

sv: tack så mycket. ja det var riktigt gott! nej visste inte jag heller förrän jag gjorde det förra året till alla hjärtans dag :)

2011-02-17 @ 14:04:15
URL: http://nattkatten.blogg.se/
Postat av: LIENE

sv: Visst ser det gott ut:O jag vill ha de där glassarna för det var hjärtformade glassar, med mjuka kakor då.

Hehe. Det intressanta är att min handstil är annorlunda när jag skriver med vänster:) fast först måste jag träna på att skriva smidigare så kommer min handstil med vänstra handen synas ännu mer.

2011-02-17 @ 15:37:04
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: Emelie

Sv: Tack så jättemycket! =D

2011-02-17 @ 16:21:50
URL: http://emellay.blogg.se/
Postat av: LIENE

sv: Hahaha, vad härligt:) man vill ofta hoppa in i datorskärmar när man ser goda bilder också.

Jag vaknar alltid med halsont när det är kallare än -2 typ:P fast denna gång var det ju värre för var redan sjuk.

2011-02-17 @ 17:08:52
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: Alexandra

tack så mycket för ditt grattis :D gick dock inte ut, ska ut och dricka lite vin med en kompis imorgon istället :)håller med dig! :)

2011-02-17 @ 18:41:39
URL: http://alexandrareichert.blogg.se/
Postat av: joel

Hej Amanda,

Jag arbetar med en sajt som vill sprida kunskap om ökad säkerhet på datorn och personlig integritet på nätet. Detta är användbar kunskap för bloggare, som dig. Därför kan du hjälpa oss att hjälpa dig och andra, genom att länka våran sajt. För detta kommer du få två trisslotter som tack för hjälpen.Tack på förhand

/ Joel

2011-02-17 @ 19:57:53
URL: http://mjukvara.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />