Party paradise

Bättrade på thaibrännan yttligare ett snäpp på Jebel Ali hotel idag och sov på stranden (standard här) då det bara blev ett par timmar i natt. Åkte förbi Atlantis hotel på Palm Island på vägen hem och visade det tjusiga hotellet, kanske ska jag fira nyår där då det har en galet stor fest på stranden med fantastiska fireworks. Aaah, har så sjukt mycket partyplaner nu när alla jag känner här är lediga, jag har kompisar från MUF som är på semester här, vill ut och träffa alla, dansa dansa dansa, ladies nights med lyxiga drinkar, pulsen på klubbarna verkar vara awesome och jag är hundratio procent redo för att parta slut år 2011 och inleda 2012 lika kul!!

Nu ska vi ha middag här och minijulafton, sen blir det drinkar med mina roliga galna fastrar och en stund på skype med Carina och Ida och äntligen få höra deras röster! I natt ska jag träffa ett gäng svenskar, först blir det nog ett besök i en nice bar och därefter någon klubb i Marinan. Have a good evening guys!


Glada jag på en av mina första utgångar i Dubai i somras, då hade jag ingen aning om hur många tiotals helcrazy partynätter jag skulle få uppleva under senare delen av 2011.

Kommentarer
Postat av: Emma

Du verkar verkligen ha det toppen! :)

2011-12-29 @ 18:01:41
URL: http://drottningchristina.blogg.se/
Postat av: Ja

2011-12-29 @ 19:35:13
Postat av: M

Hej jag ska åka snart till dubai under januari! Kan du rekommendera party klubbar i dubai och är det "svårt" att kma in?

Sen undrar jag om de har bra spa ställen samt där man kan fixa manikyr för bra pris

2011-12-30 @ 01:58:49
Postat av: AMANDA FALK

Hello M! Vad roligt att du ska till Duabi :D Tror du kommer få en super roligt, spännande resa med massa nya upplevelser ;) Kolla in min dubai-guide där det står massa tips om bl.a. klubbar, barer, shopping osv. Om jag ska rekommendera några klubbar såhär på rak hand är det absolut crystal, cavalli, XL och armani som jag tycker är mest värda att besöka om man är här på semester! Läckraste baren är utan tvekan Neos skybar. Manikyr har jag aldrig gjort här tyvärr, tror inte det är så billigt men du hittar det bl.a. på våningen längst ner i dubai mall. Svårt att komma in på klubbar är det inte ifall man är svensk, trevlig och helst kommer i små sällskap, lättast att okmma in om man är ensam eller med en vän.Här är guiden: http://amandafalk.se/2011/september/stor-dubai-guide-av-amanda-falk.htmlTrevlig resa sen, kram!

2011-12-30 @ 07:39:54
URL: http://amandafalk.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />