Välkommen tillbaka kära inbjudningar!

Hur märker man att semester och sommarlov börjar lida mot sitt slut? Jo höstinbjudningar, invigningar, förhandsvisningar och bloggevent börjar invadera inboxen igen vilket i och för sig bara är super kul! Blev dock riktigt ledsen att jag är borta under helgen eftersom jag fick inbjudning för mig + 1 vän till The Voice Streetdance school, mat från Vapiano, dryck, överraskningar, goodiebag samt fest på Café Opera men när jag sen såg att åldersgränsen var 20 blev jag nästan glad för då hade jag nog ändå inte kunnat smita in. Innan jag fyllde 18 var jag ju på massor av event med alkohol samt fester och då stod det aldrig något om åldersgränser så om det väl gör det så tror jag verkligen de kollar leg (pass för min del då jag sumpat min plånbok och id-kort).

Hur som helst, trillade några minuter efter in en inbjudan till "Jag saknar dig" med Ola Rapace bland andra och den kan jag kanske gå på nästa onsdag iallafall! Förresten, när är vecko revyns blogawards? Är det någon som vet och har de skickat ut inbjudningar än? Jag har ingen koll på årets blogawards, vet ni om bloggare kommer kunna köpa biljetter som förra året? Jag var ju med förra året i september, afternoontea partyt det kan ni se bilder från och läsa om här och bilder på mig från galafesten kan ni se här.Nu börjar inbjudningar till event & förhandsvisningar trilla in igen, kul!

Kommentarer
Postat av: Anonym

HEJ! :)Svarar nu på kommentarer som ligger arkiverade redan från i mitten på Juni...Jag har varit i England och haft semester, men nu är jag tillbaka med fullspäckade inlägg och många kommentarer!Yo go girl ;) Hoppas att du också haft en underbar sommar med mycket sol bad vänner och semester!PUSS PUSS http://lindshe.blogg.se

2011-08-11 @ 08:12:04
Postat av: Amanda

Jag saknar dig är faktiskt inspelad här i min lilla hemstad Piteå, uppe i norrland. Jag är faktiskt med i filmen, tror hela stan är det ;) Tror filmen kan vara riktigt bra, kändes så under inspelningarna :)

2011-08-13 @ 00:32:27
URL: http://amandael.blogg.se/
Postat av: LIENE

Tycker det är synd att jag inte bor i Stockholm:( jag missar det med the voice street dance.

2011-08-13 @ 15:45:27
URL: http://lienes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />