MUF summercamp & skärgården

Godmorgon allihopa! 

Nu drar jag med mina väskor in till lägenheten på Kungsholmen för att lämna lite saker och möta upp Carina för att sen gå till centralen och möta upp ett stort härligt MUF-gäng som vi ska på summercamp med i Fiskeboda (ligger mot Eskilstuna). Tillbringar helgen där, blir ännu smartare tack vare massa duktiga talare, umgås med trevliga muffare och kommer sen tillbaka till Sthlm på söndageftermiddag. Då ska vi bara hämta upp Clara och köpa massa mat innan vi direkt åker ut till Carinas ställe på en lugn ö i skärgården 2 dygn. Kommer hem på tisdagkväll och på onsdag börjar skolan. När börjar ni, inte lika sjukt tidigt som oss va? Och vad ska ni göra resten av lovet/semestern? 

Försöker mobilblogga lite under dessa dagar. Vet att uppdateringarna i bloggen inte varit så bra denna sommar (förutom när jag var i Dubai och ni fick läsa om en massa galet party och se mängder med bilder). Men när rutiner och skola drar igång igen vaknar väl amandafalk.se till också :) Vi hörs, kram på er!

Carina & jag förra hösten, första gången vi var med på någonting med MUF. Vi har verkligen haft så roligt och lärt oss så mycket i MUF på knappt ett år!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Hej Amanda! Din resa till Ios verkade verkligen nice! Funderar själv på att dra ditt nästa sommar! Så jag har några frågor som jag skulle bli glad om du kunde svara på:

Åkte du charter? För det är väl i såna fall bara apollo som flyger dit?

Rekommenderar du hotellet du bodde på och isf, vad hette det?

Var det många svenskar där?

Vad kan man göra förutom parta, sola & bada? Vilka var de bästa ställena?

Hur mycket fickpengar hade du med dig?

Din blogg är super! Kram Johanna :D

2011-08-13 @ 20:58:08
Postat av: Ebba

Jag va faktiskt på släktträff på samma ställe som du var på MUF summercamp och jag såg dig genom fönsret! Hörde hur ni sjöng "ja må han leva" och massa andra sånger nerifrån tältet, haha :D

2011-08-14 @ 22:08:34
URL: http://ebbaa.devote.se
Postat av: camilla

Hoppas du haft det riktigt bra?:D

2011-08-15 @ 20:21:52
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Josefin

Oj, vad tidigt! Vi börjar på måndag. Tills dess ska jag bara njuta av ledigheten.

Hoppas du har det bra på lägret! :)

2011-08-16 @ 15:39:39
URL: http://pastamedpesto.blogg.se/
Postat av: Anna

Var hittar du alla roliga MUF-event? Får ni mailutskick eller är det genom facebook? :P

2011-08-16 @ 17:31:50
Postat av: AMANDA FALK

SVAR JOHANNA: Heeej! Var snäll att skicka din mailadress eller maila mig frågorna till amanda-flk@hotmail.com så svarar jag där istället för här i kommentarsfältet. Kul att du gillar min blogg, tack så mycket! Ha det toppen, kram

2011-08-17 @ 01:14:56
URL: http://amandafalk.se
Postat av: AMANDA FALK

SVAR ANNA: MUF-eventen hittar jag via Facebook då man ofta blir inbjuden om man är medlem i MUF stockholm gruppen (finns två stycken så gå med i båda) och sen om man har många MUF-vänner på facebook så underlättar det för då hittar de en lättare! Om du dock inte är medlem i muf sthlm distriktet så söker du nog bara på MUF och sen staden/länet du bor i så hittar du säkert din grupp där de ansvariga kommer skicka ut inbjudningar och info om event och utbildningar :D Lycka till!

2011-08-17 @ 01:17:13
URL: http://amandafalk.se
Postat av: Teodora

Vad kul att jag såg din blogg, nu vet jag inte ens hur jag hittade den menmen. Jag var också på Muf summercamp, såg dig där har jag för mig :)

Hoppas du har det bra för snart börjar skolan igen...

Kram

2011-08-18 @ 21:35:59
URL: http://backstagefashion.myshowroom.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />