Personlighetsförändring (?)

Tror inte riktigt jag känner igen mig själv på senaste tiden då det hänt ganska mycket annorlunda i mitt liv. Likaväl smågrejer som lite större saker som påverkat mig en del. Ni kanske vill veta lite som hänt senaste tiden och lite förändringar som skett så här kommer en liten del av det: 

(UPDATE: RADERADE ALLT SOM TIDIGARE STOD HÄR P.G.A VISSA ANLEDNINGAR..... Tack snälla för alla jätte fina kommentarer iallafall, ni är bäst!)

Summa summarum är det både negativa och positiva förändringar som skett plus en hel del annat som är för privat för att tas upp här. Har för mycket att tänka på och för mycket att göra just nu för att orka vara den bloggerskan jag var förut. Men det är klart jag kommer tillbaka på samma spår, förr eller senare! Bara ni stannar och fortsätter läsa/kommentera min blogg så att jag inte tappar lusten.


Kommentarer
Postat av: Caroline

saknar alla dina inlägg :/

2011-04-17 @ 00:10:08
URL: http://littlemisssunshiiiine.blogg.se/
Postat av: sofia

Jag saknar blogg-mandy!! Hoppas du kommer tillbaka snart som vanligt. Jag väntar :)

2011-04-17 @ 00:16:06
Postat av: Rebecca

Jag tycker det är en positiv förändring för du var alltid så samlad innan. Det är bra att upptäcka sig själv. Sen är det klart att det inte är bra med skolk, men du verkar ju behålla bra betyg. Kram och ta en bra söndag.

2011-04-17 @ 09:17:07
URL: http://rebeccacecilia.blogg.se/
Postat av: LIENE

Att man förändras i betéenden och så kan bero på bra förändringar och att man utvecklas som person men behåll balansen. Tror det här hände mig och allt skedde negativt. Men jag tror när man tar sig över allt negativt är det bara det positiva nya kvar. Man kan vara en glad ny person då:) med motivation. Tappar man det ena tappar man det andra också och det är då man tappar balansen helt, men det behöver ju inte hända dig:)

2011-04-17 @ 10:10:24
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: jenny

Jag kommer alltid läsa din blogg! jag väntar absolut tills du är tillbaka igen! <3 hoppas allt ordnar sig, ta den tid du behöver :)<3

2011-04-17 @ 10:20:42
URL: http://jennylings.blogg.se/
Postat av: Melinda

jag tror att du försöker hitta dig själv, omedvetet eller medvetet! Jag säger bara lycka till och hoppas på det bästa :) Ibland känner man inte igen sig själv, men kom i håg att lyssna på ditt hjärta och vad det säger till dig. Du är bäst Amanda and you rock! <3

2011-04-17 @ 12:02:20
URL: http://meellee.blogg.se/
Postat av: pilla

Låter helt naturligt, gör det som känns rätt annars kommer du ångra dig. Mår magen bra mår människan bra :)

2011-04-17 @ 13:01:08
URL: http://pernillabredolt.blogspot.com
Postat av: Julia

Kommer alltid läsa din blogg och längtar redan tills du blir aktiv igen!

2011-04-17 @ 16:01:42
Postat av: Emma

känner igen mig i de du skriver... men man kan ju inte vara likadan hela livet. Det är helt normalt med förändring och bara man vänder det till något positivt för sig själv blir det ju bra till slut. Älskar din blogg och kommer fortsätta läsa, dessutom tycker jag att du är en av det vackraste kvinnorna jag vet!

2011-04-17 @ 16:51:45
URL: http://shoetime.blogg.se/
Postat av: Milo

Var i Iran i somras och när jag återvände till Sverige för att leva mitt "normala" liv igen, kändes allt bara konstigt. Efter den resan kände jag knappt igen mig längre. Personligheten ändrades, och jag "kom ifrån" vissa personer som stod mig nära. Lite skrämande tycker jag eftersom det hände helt plötsligt. Vet inte om det är samma sak som du går igenom...men det jag vill ha sagt är: vi alla utvecklas som människor, det är helt naturligt. Det kan vara "skrämande" att se hur mycket man har förändrats sen kanske ett par månader sedan. Jag läser din blogg flera ggr om dagen, den är BÄST! Tycker att du är en otroligt rolig och inspirerande människa. Spelar ingen roll om det skett en förändring i ditt liv, du kommer alltid vara en stor inspirationskälla för mig. Saknar dina uppdateringar, men det finns mycket som kommer före...det förstår jag helt! Love your blog!

2011-04-17 @ 17:39:07
Postat av: Matilda

Jag hittade din blogg rätt nyligen och älskar den! Men ibland är det så, att man behöver ett break från alla ens tidiga vanor. Man hittar inte motivation, kan tröttna osv som du säger. Men man ska göra det man mår bra av! Ofta behöver man en sån vända då och då innan man landar i något nytt och bättre. Kram!

2011-04-17 @ 18:25:11
Postat av: Anonym

GE ALDRIG UPP, ALLTING ORDNAR SIG SKA DU SE^^ DU ÄR UNDERBAR AMANDA. TA DIN TID. VI VÄNTAR^^

2011-04-17 @ 21:03:57
Postat av: SARA

Klart vi kommer stanna kvar och läsa och kommentera! :) Din blogg är en av mina absoluta favoriter! :)

Och på tal om något helt annat så drömde jag om dig i natt, haha! Du kan ju gissa vad det handlade om, att vi två restokiga åkte på en resa tillsammans!! :) KRAM

2011-04-17 @ 21:32:35
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: rebecka.blogg.se

jag tycker att du är grym ändå, trots lite förändring!

2011-04-17 @ 21:42:10
URL: http://rebecka.blogg.se/
Postat av: BEAUTY SECRETS

Helt naturligt, man ändras alltid och det kan vara bara positivt! Vi gillar dig ändå:DHa en superbra ny vecka beautiful!<3

2011-04-17 @ 23:40:12
URL: http://beautyandsecrets.blogg.se/
Postat av: Anja

Nej, nu hann jag inte läsa vad du hade skrivit. Haha, nyfiken som jag är. Men hoppas ändå att allt är bra med dig och dina förändringar leder till det bättre! Kramar!

2011-04-19 @ 11:27:25
URL: http://originalet.blogg.se/
Postat av: MAJA HURTIGH

Läste på en av dina kommentarer att du skolkar..? Ta det lugnt. Blondinbella och jag har gjort det samma ;P alltså, sen jag började estetlinjen på Hvitfeldtska Gymnasium i Göteborg har hela jag förändrats jättemycket. Framför allt skolkar jag något katastrofalt, men det sköna är att jag fortsätter få bra betyg och att jag verkligen inte bryr mig om det skulle gå bajs. Tidigare har jag "suttit av" många lektioner, och det är så skönt att upptäcka att inte en själ bryr sig om man är borta en del. Och så länge jag sköter min skola på egen hand bättre så ser jag verkligen inga problem. Summering; du är lite för mogen för att gå på gymnasiet och bli bossad över att du "måste" gå på alla lektioner. För mig hade det passat fint om jag gick på högskolan och kunde reglera själv vilka lektioner jag skulle gå på.Lycka till!Psst! Du ska inte vara upptagen med att försöka tänka och vara som "den bloggerska" du var förut. Var dig själv, jag lovar det kommer att räcka så otroligt långt för dig, om inte längre. Fortsätt upptäcka "den nya Amanda" istället! :)

2011-04-20 @ 12:50:28
URL: http://enochenhalvmeter.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />