Hinner aldrig allt jag vill göra!

Det är fasiken tragiskt att jag alltid har så mycket planerat och så mycket att göra så jag missar minst hälften av alla event/biopremiärer/fester osv. som jag blir bjuden på. Väldigt roligt är det iallafall att det ofta ligger roliga inbjudningar i inboxen när jag loggar in på mailen, blir alltid så himla glad och uppskattar det jätte mycket! Önskar jag kunde ge bort mitt namn till mina vänner ibland men så funkar det ju inte riktigt tyvärr... Brukar iallafall försöka bjuda med olika vänner till varje grej, älskar att de allra flesta inbjudningarna är till mig + en vän ;-) Tycker det är så roligt att göra människor glada och ibland är det så lätt som att dra med dem på ett event där man får en liten goodiebag och ett glas vitt. Sällskap är ju alltid ett måste för mig dessutom!


Missar dessa två event efter varandra p.g.a. en hajk med övernattning i Idrott B som är en obligatorisk kurs på vår skola. Känns mer min grej att gå på förhandsvisning än att sova i tält och laga egen mat på stormkök (heter det så?)...

Kommentarer
Postat av: Anna | Lauana

Kika gärna in på min blogg och delta i veckans blogg. :)http://lauana.blogg.se/2011/april/veckans-blogg.html#comment

2011-04-24 @ 16:38:26
URL: http://lauana.blogg.se/
Postat av: Anna

Kan inte du berätta hur det kommer sig att du får så många roliga inbjudningar? Har du anmält dig på några speciella sidor eller har nån hittat dig genom bloggen? :)

2011-04-24 @ 16:52:31
Postat av: AMANDA FALK

SVAR ANNA: Hejsan! Jag vet inte riktigt hur det kommer sig men man kan inte anmäla sig till sådant så det har jag inte gjort. Snarare handlar det om att knyta kontakter i den branschen och snacka med dem som håller i eventen om man blir bjuden någon gång (för att därefter få fler inbjudningar). De bjuder ju oftast de bloggerskor som de själva tycker om eller de bloggar som är lite större eller som de tycker är bra och läser :) Hoppas du haft en fin påsk! Kram!

2011-04-24 @ 18:37:49
URL: http://amandafalk.se
Postat av: Sara

Det är alltid så tråkigt när man får tacka nej :(

2011-04-24 @ 22:32:31
URL: http://aamaziing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />