Senaste på facebookEn rolig & en patetisk sak på min facebook igårkväll. Den roliga var förstås min egen profil med mycket trevliga lördagsplaner för imorgon & nästa vecka!!


...och patetiska var detta pinsamma meddelande. När ska alla internetanvändare bli vettiga? Bara för att man slipper prata med någon eller titta den i ögonen kan man slänga ur sig vad som helst i text, sjukt. Undrar hur sånna här människor är i verkligheten? Detta var väl dock oseriöst men tänk alla mängder seriösa meddelanden man faktiskt får av icke-vänner.. Knäppt!


Föresten! Ni läsare har frågat om ni får lägga till mig på facebook och naturligvis får ni det! Dock vill jag att ni skickar ett meddelande och skriver att ni just är bloggläsare ;-) Jag accepterar nämligen inte främlingar som bara lägger till vem som helst utan att de vet vem man är.


Kommentarer
Postat av: Johanna

Haha ja ibland undrar man. En gång fick jag en halv A4-sida på mejlen från en kille som sett mig på någon internetsida och vill ha en dejt haha!

2010-10-22 @ 17:28:16
URL: http://jlunde.blogg.se/
Postat av: Mikaela - Never ending love

Hahaha vilka människor det finns alltså..

2010-10-22 @ 17:49:39
URL: http://thisismikaela.blogg.se/
Postat av: DAISY

Tack så mycket!

Haha, sjukt det hade varit om han hade varit seriös.

2010-10-22 @ 20:59:25
URL: http://daisykewk.blogg.se/
Postat av: Daniel

Helt sjukt vad vissa människor är konstiga när man slipper träffa personen i verkligheten :S världen är verkligen full utav alla möjliga människor!

2010-10-22 @ 21:46:42
URL: http://danielkauppinen.blogg.se/
Postat av: Daniel

Sv: Ja den är skitsnygg men av någon dum anledning så är jag sugen på att beställa två par skor ifrån London istället, fast då har jag ingen vinterjacka tills jag får CSN. Vågar man chansa? :D

2010-10-23 @ 21:53:41
URL: http://danielkauppinen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />