Kommentarsfårga - visa rum i vårt hus?

Ditt rum är så fint! Men skulle inte du kunna visa lite mer bilder på andra rum i huset där du bor?

Svar: Tack snälla! Sover ju i min lilla dröm värld där allt luktar gott, finns parfymer och skor i mängder, stora garderober, en massa rosa överallt osv. älskar det! Jag tycker ju inredning är super kul så det är klart det hade varit roligt att visa er men jag vet inte, kanske känns det lite för personligt/privat, det hade varit en sak om jag bodde ensam än att jag bor med mamma & lillebror. Men ska fundera på saken! Kan visa ett par rum kanske ;-)


Har iallafall visat några bilder från lägenheten i Dubai på Sheikh Zayed Road. Titta här om ni vill se. Men jag kommer nog visa mer av den när jag är där på höstlovet. Kanske ska filma från ballkongen på 20:e våningen? 8-filig väg i båda riktningar nedanför, en massa skyskrapor runt om, världens högsta byggnad och ja, väldigt häftig utsikt fast lite läskigt för dem som har höjdskräck!

Kommentarer
Postat av: Michelle

Det verkar som att din pappa verkligen bor sjukt coolt! Har bara åkte förbi där, men fan va coolt det verkar att faktiskt bo i de där höghusen! eller ja, skyskraporna ;)

2010-10-20 @ 15:51:36
URL: http://killthepinkyswear.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Oh! PARTY PARTY!! ;)

2010-10-20 @ 16:06:25
URL: http://asparagusaslinnea.blogg.se/
Postat av: Michelle

Sv: Jo det är nog sant att man vänjer sig.

Jag kommer blogga från Dubai helt klart! Eller ja förmodligen i alla fall om min faster låter mig koppla upp mig på hennes nät, vilket jag tror ;)Ja. De blir helt värdelösa när det blir slask och sånt, men annars är det juh hur mysiga och varma som helst! Tråkigt bara att de inte håller så länge.

2010-10-20 @ 17:32:27
URL: http://killthepinkyswear.blogg.se/
Postat av: Anja

Svar:

Haha jo, kan tänka mig det. Jag kan ha sjuk disciplin annars men det är något annat typ. Blir helt grinig, matt, ont i huvudet och bara abstinenig av att inte äta choklad. Till slut när jag väl äter det är det inte ens gott, men då är jag bara "lugn". Hur sjukt är inte det?! Haha!

2010-10-20 @ 17:38:44
URL: http://originalet.blogg.se/
Postat av: Melinda

Hehe, okej- ska kolla in det! :)

2010-10-20 @ 17:54:10
URL: http://meellee.blogg.se/
Postat av: PICTURES BY FELICIA KARLSTROM

Gud så underbart att bo i Dubai ;) Hur är det att bo där i gemförelse med sverige?

2010-10-20 @ 18:39:04
URL: http://storasysteralskarmode.blogg.se/
Postat av: Danielle

Åh, jag ska också till Dubai på höstlovet :D Har aldrig varit där förut, det här blir första gången. Är det nice där? :)

2010-10-25 @ 09:44:47
URL: http://lifeofdanni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />