Planerna för sista kvällen 2010!

Streeeeeesss! Hinner inte ladda upp några bilder på hur jag ser ut inför kvällen och desssutom går jag runt i mjukiskläder än så länge... Allt är istället nerpackat i två väskor och nu drar jag till min vän Carina där vi ska fixa oss över ett glas vin. Solpuder, lösögonfransar och paljettklänning ska på!

Kvällen börjar med middag ute tillsammans med mina bästa vänner från klassen, Clara & Carina. Har bokat bord kl 20 på en grym restaurang och där stannar vi nog hela kvällen tills vi förmodligen drar mot slussen vid 12-slaget, bästa utsikten över alla raketer i Stockholm innerstad tydligen. Champagnen är iallafall fixad! Därefter är förhoppningarna på att dansa loss på en grym fest inte allt för stora, nyårsafton blir ofta som man inte tänkt sig.. Men jag kommer få en helt fantastisk kväll med mina underbara vänner, det är jag övertygad om! Sista kvällen med trion på ett tag, Clara flyttar till Madrid och pluggar där hela vårterminen..

Så kom igen - berätta nu vad ni har för er ikväll! Middag hemma med vänner/familj, middag på restaurang, hemmafest, gå ut och parta?

Gooooott Nytt Åååååår
mina underbara bloggläsare & ha en riktigt grym kväll!
Kommentarer
Postat av: Johanna

Tack det samma!!!

2010-12-31 @ 17:43:13
Postat av: Tove

Jag var och handlade med mina föräldrar innan, då vi köpte lite mat. Till eftermiddagsfika blev det ris á la malta, min och mammas julfavorit. Ikväll blir det väl lite mat då, och kanske kommer en vän förbi. Lugnt nyår, lite synd faktiskt.

En annan möjlighet hade varit att jag hoppade in på en nyårsmiddag hos en klasskompis, men tyvärr skulle de på en fest efter som redan var full. Så... Ännu ett nyktert nyår för mig.

2010-12-31 @ 17:43:29
Postat av: Malin

Har hört att det inte får vara några fyrverkerier vid Slussen i år, är inte helt 100 på att det är sant dock... Förra året var jag vid S:t Eriksbron vid tolvslaget, var hur fint som helst. Tips om ni bestämmer er för att gå nån annanstans :)

2010-12-31 @ 18:09:59
Postat av: Jenny

Gott nytt år och en massa kramar :D

2010-12-31 @ 18:23:10
URL: http://nattkatten.blogg.se/
Postat av: Helena

Gott nytt år Amanda. Trevlig resa till dubai önskar jag dig. Själv ska jag dit igen v 8 ....längtar redan. På måndag sticker jag 14 dagar till egypten.

//Helena

Postat av: Jennie

Önskar dej ett riktigt GOTT NYTT ÅR och en härlig Nyårskväll tillsammans med dina nära och kära!* Kramar Jennie *

2010-12-31 @ 20:34:44
URL: http://www.misshart.blogspot.com
Postat av: Susanne

Eftersom jag bor i Luleå ska jag in till stan och se på fyverkerierna inne på isen här. Fint :) gott nytt år!!

2011-01-01 @ 14:13:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />