Öde- & paradisön i 2 nätter och på julafton

Som jag berättat kommer vi bo på den stora ön Koh Chang (Katcha Resort & Spa) den första veckan i Thailand. Där kommer vi bo på en en lång stor strand som det ligger massvis med resort längs med. Här kommer det vara lite "håll igång", vilket behövs en del av resan. Veckan efter åker vi ut till den mindre ön Koh Mak (Makathanee Resort) och njuter av lugnet utan en massa turister.

Därefter fortsätter vi den 23 december med båt till den lilla öde-ön Koh Wai. Där stannar vi i 2 nätter, det går inte längre eftersom vi kommer bo på hotellets lilla egna strand och runt om är det troligvis en djungel. Kanske låter tråkigt att det är så pass lugnt men det är här det riktiga paradiset är med palmer som hänger ner i det turkosa havet. Vi kommer alltså fira julafton på denna lilla ö vilket kommer bli jätte spännande och underbart härligt, därefter rör vi oss upp mot Bangkok och shopping!Såhär kommer jag antagligen börja och sluta årets julafton. Vakna upp och se havet och sluta med thaimat vid ett bord på stranden i solnedgången.

´
På hotellets hemsida verkar det inte bara som att havet är fantastiskt, utan också undervattenslivet så förhoppningvis blir det en hel del snorkling bland koraller & fiskar!


Vi har varit på den här vackran ön förut så vi vet att bilderna inte ljuger ;-)


Kommentarer
Postat av: PussJorvas

Lite håll igång som i PARTEYYYY ? ;DHärliga bilder, lite avis är jag allt! Fast snö ska man ju ha på julen:oSV: Tack du ;) man försöker ju så gott man kan, men så fort man är klar med något får man någpt nytt behöver lov NUNUNU! Ush vad jobbigt, men det klarar du säkert när du har har Thailand som lockar;)

2010-12-05 @ 14:46:00
URL: http://pussjorvas.blogg.se/
Postat av: Caroline

åå s fint!

2010-12-05 @ 19:21:27
URL: http://littlemisssunshiiiine.blogg.se/
Postat av: Caroline

*så

2010-12-05 @ 19:21:41
URL: http://littlemisssunshiiiine.blogg.se/
Postat av: anna

låter underbart :)

2010-12-05 @ 19:43:12
URL: http://aannnnaaaa.blogg.se/
Postat av: Sara

Åh så underbart ni kommer få det :) Kram

2010-12-05 @ 22:58:16
URL: http://aamaziing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />