Snart är pappa här!

Har suttit och skypat med pappa som befinner sig i Kenya på en jätte lyxigt hotel. Åh, ibland tänker jag verkligen på att jag ska satsa på pilotyrket. Att jobba med att resa utomalands, se nya platser och nya länder, bo på hotell, gå ut och äta middagar osv. verkar helt fantastiskt! Föresten trivs jag bättre utomlands och på hotell än vad jag gör hemma. Jag verkligen älskar hotell (5-stjärniga, lyxiga förstås)!

Hur som helst kommer min pappa hem till Sverige nästa torsdag och ska vara hemma i drygt 1 vecka. Han kommer bo hemma i mammas hus här vilket är bra då man verklgien kan umgås, istället för att han ska bo på hotell. Vi har massa planer vad vi ska göra. Gå på grönan, titta på bio, spela laserdome, ha picknick på Djurgården om vädret tillåter, träffa lite av pappas släktingar osv. Dessutom ska han med mig till skolan och föreläsa om sitt yrke som pilot i Dubai, hehe.


Pappa kommer hem nästa vecka och då ska vi hitta på mycket! Bl.a. grönan, bio, laserdome.


Kommentarer
Postat av: Sheila

Vad kul det låter! Hoppas ni får det fint nästa vecka ;D

2010-04-29 @ 22:58:00
URL: http://sheilastyle.blogg.se/
Postat av: sandra

tack så mkt! fin header du har!!

2010-04-29 @ 23:08:12
URL: http://svictoriaerner.blogg.se/
Postat av: fashion christinakicki

Vågar du åka dom galnaste :D ?!

2010-04-29 @ 23:24:33
URL: http://christinakicki.blogg.se/
Postat av: Ellen

Kan du inte skriva mer om jobbet som Pilot i din blogg?. Eftersom din pappa är det så borde du ju veta en hel del om det och det låter jätte intressant!

2010-05-01 @ 17:24:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />