Träningsvecka!

Tränade Yoga igår kväll på SATS. Otroligt skönt. Har aldrig gott på Yoga förut, det var första gången och jag msåte säga att det var väldigt skönt för mig som har så stela muskler efter all vanlig träning. Det var mörk och tända ljus, super mys, rekommenderas verkligen! Lite pinsamt att jag knäcktes en massa i min sklett när det var helt tyst.. Sen sprang/power walkade jag hem från gymmet. Det ligger i andra delen av kommunen så det tog 45 min ;-)

Jag låg lågt med träninge förra veckan då det var så mycket i skolan men nu ska jag försöka hinna med varje dag. Man får passa på medans man har tid. Tränings Amanda is back!


Yoga igår, här är resten av veckan.


Tränar ni någonting? Hur många gånger i veckan?
Vart tränar ni, går ni på sport eller på gym eller hemma?


Kommentarer
Postat av: Anonym

Åh, att du aldrig fattar att man inte kan träna verje dag?

2009-11-17 @ 11:25:00
Postat av: Suss

Men gud. Hur kan man göra sånt. Vet du vilka det är som gjorde det? Det var tråkigt att höra. Blir så trött på sånt folk.Förlåt att jag inte har svarat på din kommentar. Men jag är sjuk, så nu tänkte jag svara lite på kommentarer. =)

2009-11-17 @ 11:59:08
URL: http://sussiiluss.blogg.se/
Postat av: AMANDA FALK

Anonym: Jo klart man kan om man varierar sin träning med yoga/styrke och kondition som jag nu gör ;) inte alls samma muskler och inte samma del av kroppen. Vila gör jag så mycket ändå, t.ex. när jag sover!

2009-11-17 @ 12:15:08
URL: http://amandajosefine.blogg.se/
Postat av: Ingel

Hur kan man inte gilla det haha!!Härligt med yoga, jag måste testa nån gång:)

2009-11-17 @ 12:19:45
URL: http://ingeljohanna.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Yoga ar inget for mig, jag gillar att flasa och jobba med pulstraning. En gang nar jag var i Thailand var det daremot riktigt harligt, det var en liten bambuplatta i en liten djungel precis vid havet sa man kunde hora vagorna skvalpa och det var supervarmt. Borde kanske prova bikramyoga...www.jennifersilander.blogg.se

2009-11-17 @ 12:30:01
URL: http://jennifersilander.blogg.se/
Postat av: j o h a n n a

yoga låter ju verkligen kul o som det lät fårn dig var det värt att pröva så kanske ska göra det någon gång. måste tillägga där att jag känner igen mig när det handlar om knakande muskler och leder psss. **

ha en fin vecka amanda .

massor med kramar

2009-11-17 @ 17:57:22
URL: http://johannasofiaa.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Vad som än händer i skolan (jag är mån om att fixa allt ändå :P):

Mån: dansaerobic eller step 55 min

Tis: Step fortsättning 55 min

tors: dansaerobic 55 min

lör: löpning 50 min

sön: löpning 30 minträning för migo är väldigt viktigt och det betyder mer än bara träning, därför prioriterar jag det väldigt väl! Jag mår så bra på många plan av att träna, det ger mig så mycket... utan träning hade jag inte varit jag.

2009-11-17 @ 20:09:18
URL: http://cleopatravii.blogg.se/
Postat av: Alexandra

sv: Oh :) tack för de fina komplimangerna!jag är ute och springer nu också- absolut! Det gjorde jag i januari en kväll också då det var sju minus, men har man bara bra fart och flås blir man varm på någon minut så det är itne så farligt :PJag vet inte hur långt jag hinner på 30 min, men på 50(-55) hinner jag ca 12 km. Dock har jag löpningen lite uppdelad också. PÅ lördagar springer jag allt vad jag orkar (ska slå min tid på milen) och på söndagar springer jag för att jag tycker dte är skönt, och då blir det vanligtvis ett lägre tempo :) men ja... 5 km kanske.Keep up the good work you too!

2009-11-18 @ 07:30:51
URL: http://cleopatravii.blogg.se/
Postat av: Anonym

Känns tråkigt att säga, men det känns inte som din inställning till träning&hälsa är supersund... Syftar även till tidigare inlägg där du skrivit att du äter under 1000 kcal/dag...

2010-10-09 @ 17:51:56
URL: http://pixans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />