Roligt & konstigt i bloggvärlden


1. Något roligt! Titta in den här härliga liberala tjejens blogg! Jag fick vara med på hennes "hiss" lista igår =) Måste bara flika in och säga att lilla jag har faktiskt blivit länkad av massor av bloggare som tycker om mig blogg. Ni är helt underbar ni som skriver sådant, många gånger tar jag upp det i bloggen för att jag ska tacka er genom att skicka en länk tillbaka!

2. En skum människa! Denna tjej har kallat mig bitch och skrivit att hon läser min blogg för att den är humoristisk eftersom hon skrattar högt åt mina patetiska inlägg varje gång. Nu skriver hon att jag bär en fjortisparfym (och jag bryr mig inte, spelar roll vilka som bär den, jag tycker den luktar gott) och sen skriver hon att jag är söt? Jaha, som om inte fjortisar kan vara söta också eller vadå.

3. En sosse! För mig handlar inte politik om att tycka som ens föräldrar eller som någon annan gör. För mig handlar det om att kunna stå för vad man själv tycker, förså varför man tycker som man gör och kunna argumentera för det. Främst handlar det naturligvis att få länder och världen att styras på ett rätt sätt. Jag tycker inte det är coolt att vara något speciellt, eller jo det är föresten ocoolt att vara sosse eller vänsterparitist för jag tycker inte de människorna tänker rätt. Men jag lovar att du är en smygsosse, en person som inte vågar säga att du är sosse bara för att du tycker det är coolare att vara moderat. Det är ju du själv som säger det det kommer från dig, jag har aldrig sagt att det är coolt att vara moderat. Deras politik är den som fungerar bäst! Om inte alliansen vinner valet 2010 så vill inte jag bo kvar i det här landet där majoriteten av folket har konstiga åsikter. Föresten måste jag tillägga att jag har mvg i samhällskunskap och kommit med övertygande argument, så trots att jag inte skriver dem i bloggen betyder det att jag inte har dem.. Hahaha, jag blir trött på vissa av er läsare alltså!

Kommentarer
Postat av: Emelie

Man behöver ju inte tänka fel för att man inte har samma åsikt. Alla har ju olika idéer och tankar bara :P

2009-11-11 @ 00:06:04
URL: http://emelievanamnet.blogspot.com
Postat av: Nathalie

Länkade till din blogg i min blogg, skrev att du var shoppinggalen :) hihi!

Kram

2009-11-11 @ 07:52:47
URL: http://marcusnathaliie.devote.se
Postat av: F R I D A M [freedom]

Hihi, där kom ju jag med ;DHelt rätt där om sossen! Man behöver inte vara världens mest pålästa person för att ha en åsikt heller, politik är något för alla. Och let's face it, rött är så himla ute! Blå är det nya svarta!

2009-11-11 @ 08:24:01
URL: http://fridam.se
Postat av: CArin

verkar var en hel del päron som läser din blogg..Att du skulle vara moderat för att det är coolt??

Klaga på ditt val av parfymer???Har folk inget bättre för sig..Gillar din nya header!

2009-11-11 @ 14:33:17
URL: http://carinbengtsson.blogg.se/
Postat av: Moa S

jag försvarar inte sista personen, men i min stad är det t.ex. så att alla muf-are är helt borta och inte kan ett skit om politik, dom är det för dom tycker dom själva är lite bättre än alla andra? det blir säkert lätt så att man drar alla muf-are över en kant då. själv är jag sosse

2009-11-11 @ 15:48:20
URL: http://mosw.blogg.se/
Postat av: Peyvand

Jag skrattar när jag läser din blogg. Mycket och högt! Och inte är det för jag är avundsjuk, har fler diadem och har varit Dubai fler gånger. Socialdemokrat är jag inte heller!

2009-11-11 @ 20:09:08
URL: http://peyanda.blogg.se/
Postat av: Frida

Varför inte ge oss några argument till att du är moderat då?

"En sosse!" och "det är föresten ocoolt att vara sosse eller vänsterparitist för jag tycker inte de människorna tänker rätt."SLUTA LEK SÅ JÄVLA MYCKET. du är skrattretande."Jag bor i villaförorten upplands väsby" haha yeah right! Det finns EXAKT LIKA MYCKET VILLOR HÄR SOM I VILKEN ANNAN FÖRORT SOM HELST. Herreguuuuuud. Du är den störta blondinbella wannaben jag vet.

2009-11-12 @ 23:44:54
URL: http://fcva.blogg.se/
Postat av: Frida

För det första, få inte för dig att jag läser din blogg dagligen. Jag brukar kolla här ibland och jag skrattar lika mycket varje gång.Du har inte bara skrivit det en gång, utan flera gånger att väsby är en villaförort, det vet du själv.Jag kommer knappast lägga ner tid på det eftersom att du lär ju ha kopierat det direkt från mufs hemsida och vet inte ens själv vad du skrivit. byyyee

2009-11-14 @ 12:34:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />