Klagomål om dålig update

Vissa av er är riktigt irriterande, ge er någon gång!
Jag skriver (nästan) alltid flera inlägg om dagen, oftast 3.

Om jag inte skriver lika mycket som vanligt beror det på:

1. Mycket plugg. Jag vill ha MVG i allt och lägger ner tid på skolan. Läs KISSIES blogg om ni vill ha 10 inlägg per dag. Hon har tid för hon skiter i skolan, läser om A:kurser trots att hon är 91:a.

2. Jag gör något annat viktigt. Nu på kvällen har jag t.ex. varit på utbildning för att bli JENSEN ambassadör.

3. Jag är med familj/vänner, umgås med dem och kopplar av från bloggen.

4. Jag är på shoppingrundor och visar kläderna i bloggen när jag kommer hem!

5. Sitter på ett flygplan.

6. Har tid för mig själv, s.k. vardagslyx, = stäng av dator.


Ex. på vad jag gör när jag inte bloggar.Kommentarer
Postat av: Lisa

Jag skriver oftaste 2 inglägg per dag om jag hinner annars bara ett och ibland så skriver jag inte alls för jag umgås med mina vänner orkar inte skriva alltid som sakt man har ju ett liv utan för bloggen också och det är vitkgit !<3

2009-11-09 @ 21:57:38
URL: http://liissen.blogg.se/
Postat av: Emma

beror ju helt på vad man har att göra, är det en busy dag så kan det bli noll. har jag tråkigt kan det bli fyra fem stycken!

2009-11-09 @ 22:21:18
URL: http://emmahannas.blogg.se/
Postat av: Carro

Jag brukar skriva 2-3 inlägg. Det blir för mycket annars, för mig iallafall. Liksom skriver bara för skrivandets skull! Jag bloggar när jag känner för det =) Tycker inte alls att du har någon dålig update! Klart man måste ha ett liv utanför bloggen!

2009-11-09 @ 22:30:06
URL: http://carouline.blogg.se/
Postat av: Emma

Jag skriver helt olika mycket. Ibland noll, rätt sällan dock.. Men ibland kan det bli kanske 7 stycken! om man är sugen att skriva av sig lite :) Din blogg är toppen! kram

2009-11-09 @ 22:34:52
URL: http://emmagnifik.blogg.se/
Postat av: Julia tb

Jag måste bara säga att jag är ändå imponerad av hur mycket du uppdaterar och hur engegerad du är i allt annat, som t.ex skolan! Du är verkligen ambitiös och det är beundransvärt! Tycker att det är dåligt av de som klagar, du gör så gott du kan och det märks;D Glöm inte att ta det lungt också;)Härligt att höra det Amanda! Ja det höstlov lät riktigt bra! Du måste ha haft det underbart utomlands i värmen;) Skulle jag också ha velat! Självklart, jag har lovat mig själv att jag ska till Dubai i framtiden:D

Annars var jag hemma i kalla sverige, ägnade nästan hela veckan i sthlm på olika events som This is it-premiären ( som jag förövrigt han se tre gånger på bi under en och en halv dag!). Det var lite speciellt för mig eftersom att jag borde ha varit i London just nu och sett riktiga This is it-konserten med MJ live, men det blev ju inte så... Så ja, det var den närmsta jag någonsin slkulle komma min största dröm:)

Annars träffade jag några kompisar där och ägnade tiden åt att koppla av och shoppa! Riktigt skönt var det!;) Jag hade en jättebra vecka faktiskt:) Den var behövlig, om man säger så.Ja jag vill verkligen ses! Verkligen och vi måste se till att gööra det snart;) Helgerna är som dagt korta men... ja, vi får ändå se till att träffas för det var ettt tag sedan nu:) Åh tiden går så fort! Känns som om det var igår ju;DMassor av kramar!2009-11-09 @ 22:34:58
URL: http://showbyjulia.devote.se
Postat av: janni

Nu tycker jag att du är lite omogen!!! Bara för man är 91a och läser A-kurser så är det inget fel med det! Jag är 91a och går i tvåan (borde gå i trean) och vi läser många A-kurser. Jag har valt att gå om ett år eftersom jag valde fel linje, så jag tycker inte att du ska dra alla över samma kant som du gjorde där!

2009-11-09 @ 22:36:48
URL: http://jannif.blogg.se/
Postat av: Zozzo

Det beror lite på vad jag gör under dagen. Ibland är jag ju bortrest då hinner jag inte med så många inlägg. Kram kram

2009-11-09 @ 22:50:32
URL: http://zozzooo.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Hm.. I genomsnitt blir det väl ungefär 5-6 inlägg, men det kan ju variera!

2009-11-09 @ 23:30:00
URL: http://rebeeccam.blogg.se/
Postat av: Felicia

Helt olika, beror på hur många inlägg jag känner att jag vill skriva(vill inte känna mig tvingad att skriva) och så beror det på om jag har något att skriva om.

2009-11-09 @ 23:33:12
URL: http://fsvedberg.bubbleroom.se
Postat av: THERESE KLEMOLA

jag skriver väldigt många

men när jag är i skolan skriver jag ite alls, men om jag håller på med dator i skolan kanske jag skriver ett kort inlägg.

men annars skriver jag typ 3 på morgonen

& under hela eftermiddag/kvällen skriver jag kanske 5-6 stycken .

2009-11-10 @ 05:00:43
URL: http://t
Postat av: F R I D A M [freedom]

Jag skriver väl kanske 5 inlägg om dagen, men ifall det är något viktigt i skolan så blir det mindre. Måste dock erkänna att jag slarvat lite med plugget, men det blir det ändring på! Måste berömma dig att du är så duktig och igång, jag tycker du uppdaterar lagom ;D

2009-11-10 @ 07:02:07
URL: http://fridam.se
Postat av: janni

Sv: Tack =)Jo, men alltså, jag förstod att du menade så. Men så som du skrev det kan man lätt tolka det så, och det var därför jag skrev kommentaren. För det är lätt att misstolka det du skrev. :)

2009-11-10 @ 10:33:18
URL: http://jannif.blogg.se/
Postat av: Ida

Håller med Janni.. Man är ingen sämre människa för att man går om A-kurser och om Kissie vill skita i skolan, låt henne göra det då?! Varför bryr du dig?! Din blogg har spårat ut och man märker att du är wannabe KISSIE / Dessie / Paow / Blondinbella. Varför inte vara dig själv? Du skriver ofta skit om dom, du är svundsjuk, erkänn det istället. Du är inte bättre än alla andra för att du går på JENSEN, och går natur. Jag gick Omvårdnadsprogrammet på en hyffsat liten skola jämfört med dom som finns i sthlm.. Jag hade många MVG och fick stipendie.

2009-11-10 @ 11:53:05
URL: http://feliscatus.blogg.se/
Postat av: Caroline

på helgerna skriver jag oftast 5-6 inlägg/dag. sen när det är skola och mkt plugg då blir det något mindre, kanske 3-5 :P försöker minst skriva 3 iaf :)

2009-11-10 @ 16:37:27
URL: http://littlemisssunshiiiine.blogg.se/
Postat av: Melinda

Jag tycker du uppdaterar jätte bra!:) sen är ju inte bloggen direkt ens liv utan mer som en extra sak som är kul=)

Men bra att du satsar i skolan!

2009-11-10 @ 17:28:05
URL: http://meellee.blogg.se/
Postat av: Ida

Jag är inte avundsjuk på någon =) Jag vill inte bli en stor bloggerska, därför behöver inte jag hålla på som du, tyvärr... Och om du nåååågonsin ska bli en stor bloggerska (vilket kommer ta tid, om chansen ens finns) så måste du kunna ta kritik, vilket du inte kan nu =)

2009-11-10 @ 22:10:34
URL: http://feliscatus.blogg.se/
Postat av: Emelie

Haha, jag uppdaterar verkligen när jag känner för det. Ibland blir det inte på några dagar. Det känns som om läsarpressen har tagit över för många.

2009-11-11 @ 00:08:32
URL: http://emelievanamnet.blogspot.com
Postat av: Tess

Jag uppdaterar så ofta jag hinner, som du säger är det ju många andra saker som tar upp ens tid också. Det är ju bättre att göra som du gör och skriva bra inlägg än att bara skriva många (som t.ex. Kissie) :) <3

2009-11-11 @ 16:18:54
URL: http://tesswaltenburg.blogg.se/
Postat av: jessica

Vanligtvis ett eller två per dag. Det är kul med uppdateringar men VEM vill läsa att jag "fortfarande är deppad" eller, som så många envisas om att berätta i sina bloggar, att jag "köpte en kaffe på vägen hem"?Hellre för sällan än för ofta! :)

2009-11-12 @ 22:01:06
URL: http://kessen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />