Alla är inte alls smala

Alltså helt ärligt jag tror aldrig jag förstått mig på hysterin om att alla kändisar är så otroligt smala hela tiden. Det är väl upp till dom ifall de bara vill leva på vindruvor eller gurka!? Om man tycker det är dåligt så får man se till att inte göra det själv då. Och de som vill vara smala får leva på en diet 24/7, det är upp till var och en! Det handlar bara om att trivas med sig själv och inte bli påverkad av vad andra säger.

Dessutom finns det kändisar i alla former, precis som andra människor. Jag tycker det är fint med kvinnliga former och jag tycker det är fint att vara smal eller normal. Dock tycker jag det inte är fint att vara otroligt onaturligt smal så man ser att personen svälter ihjäl sig. Jag tycker inte heller det är fint att vara överviktig, tjock, det är väldigt ohälsosamt och inte fräscht enligt mig.


Jordin Sparks, Beyonce, Blake Lively, Jessica Simpsson, Rihanna =)

Kommentarer
Postat av: Tess

Många kändisar har ju ändå en kropp som ser naturlig ut, även om de är smala. Man passar ju oftast bäst i den kroppen som det är meningen att man ska ha, vissa är smala och andra kurviga :)

2009-11-12 @ 09:14:25
URL: http://tesswaltenburg.blogg.se/
Postat av: CArin

Gillar ditt inlägg.Håller med. Är någon onaturlig smal blir det inte snygg för man vet att pesonen nästan med all säkerhet svälter sig till det..Och vem vill stå över alla god saker som finns. Dessutom är det en social grej att träffas över en middag eller fika. Inget jag skulle vilja vara utan.2009-11-12 @ 11:45:45
URL: http://carinbengtsson.blogg.se/
Postat av: F R I D A M [freedom]

Beyoncé är så sjukt snygg, världens vackraste kvinna!

2009-11-12 @ 16:11:54
URL: http://fridam.se
Postat av: julie

Oj, såg inte din kommentar förns nu! Hehe, men oj det måste ha vart jobbigt! Tack, hoppas du oxå får en grym fredagskväll imorn ;)

btw, gillar ditt inlägg! och din blogg! kram <3

2009-11-12 @ 20:02:29
URL: http://juuliies.blogg.se/
Postat av: Lisa

Sv; ja alltid lika kul och åka till sthlm en av mina närmaste vänner bor i sthlm så åker dit jätte jätte ofta åker så ofta jag kan :) jag ska till sthlm igen om 2 veckor vi försöker ses var tredje helg ungefär tror jag det blir :D så det blir att man är hemma två och den tredje helgen åker man till sthlm om du förstår hur jag menar ? jag bor i Örebro alltså två timmar i från huvudstaden men ska flytta till sthlm 2010 :D KRAM

2009-11-12 @ 20:27:58
URL: http://liissen.blogg.se/
Postat av: Anja

Blake är så snygg, både kroppen och ansiktet! Gillar din nya header :)

2009-11-17 @ 19:03:12
URL: http://originalet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />