Jag har absolut INTE slutat blogga mina kära läsare!

Jag är i paradiset helt klart, så underbart här! Frukost buffén är något to die for och lunch & middags bufféerna är förstås inte heller så tokiga. Jag åker vattenskidor och wakeboard och jag måste erkänna att jag har blivit grym på det! Tränar med personlig tränare, läser chicklitt böcker, tittar på GossipGirl och bättrar på brännan ordentligt såklart =)

Jag har mailat blogg.se och jag hopppas det kan lösa problemet med min blogg och jag hoppas också att mina bilder kommer tillbaka. En blogg utan massa bilder är ju som... okej, jag ska ta det lugnt, det var ju mitt fel alltihopa men om jag hade vetat att det skulle bli såhär skulle jag inte våga röra kodmallarna.

Fast jag ska inte göra er besvikna! Om allt funkar när jag kommer hem till Dubai och hem till Sverige ska jag blogga som tusan, för jag saknar det jätte mycket och jag saknar er läsare. Ge inte upp, som sagt har jag lite spännande saker på gång =) Och jag tror ni inte bnlir ledsna när ni får veta vad det är om några veckor. Ha det bra tillsvidare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />