Mauritius i 11 dagar!!!

Det verkar inte som att det går att komma in på min blogg för flera och inte heller kommentera eller se bilder, men det löser sig någon gång!

Nu ska vi åka till flygplatsen för det är 10 dagar i Mauritius som gäller! Det kommer bli underbart härligt att bo på det fina hotellet Shandrani (gå in och kolla deras hemsida), sola & bada, äta buffé frukost, lunch, middag och träna som en galning och testa på alla aktiviteter. (jag älskar vattenskidor bland anant) Det blir nog inga inlägg därifrån, men jag kanske sätter mig vid ett internet café ett par gånger, ni kan ju iallafall kika in ifall att. Kolla i arkiven under juni 08 s får ni se bilder därifrån!Innan jag drar iväg med min kanllrosa resväska måste jag bara säga hur mycket jag tycker om er läsare! Jag har nog aldrig riktigt nämt det förut men det är ju såklart ni som gör att jag fortsätter, det är ni som kan göra mig ännu gladare så att jag får ännu mera energi och kan gå runt med ett stort leende på läpparna och känna mig stolt över den jag är. Visst skulle jag göra det utan er också men inte på samma sätt, ni är fantastiska! Tur att jag ska träffa några av er i sommar och tur att jag planerar en annan sak också!

Om inte bloggen funkar i Mauritius heller så kanske jag skriver något på facebook istället där jag såklart heter Amanda Falk, annars är ni välkomna att maila och fråga hur jag har det =) eller om det vore något annat  amandafalken@hotmail.com  Jag kommer sakna att blogga och jag kommer sakna er! När jag kommer hem så hoppas jag allting har löst sig med domän & webbhotel flytten, jag är ledsen för att det blivit som det blivit de senaste dagarna.

NU ÅÅÅÅÅKER JAG, PUSS & KRAM PÅ ER!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />