The body shops born lippy & lip butter


På bilden: Rasberry born lippy. "Läppglans typen" hallon.

Fina läppar, eller hur? Iallafall är läppglanset fint, eller i det här fallet born lippy glanset. Som jag har berättat tidigare för er är the body shop min absoluta favorit butik när det gäller skönhetsprodukter som spasaker. Alla kropps-creamer, oljor, ansiktsmasker, scrubbs och duschgeléer är så himla fantastiska. Dofterna och i produkterna luktar himmelsk och produkternas kvalité är suverän.

Om du har torra, nariga läppar som behöver stabilitet ska du absolut köra på de 6 understa läppbalsam altenativen. De syns knappt att man har dem på sig, utan ger endast tillbaka läpparnas fuktighet och naturliga styrka. Men om du inte har några större problem med dina läppar och endast vill använda the body shops underbara läppbalsam för att du luktar så gott ska du satsa på de 4 översta. Dom är mera som ett läppglans men återfuktar läpparna också, dock inte lika mycket som de nedre gör. Jag tycker personligen att de översta "läppglans typerna"  luktar mycket roligare. I dem finns smak/lukterna jordgubb, satsuma, vattenmelon, hallon & passion(ej med på bild). Vattenmelon är min luktfavorit men hallon ser bäst ut på. "Läppglanstyperna" kostar 59kr och innehåller 10ml. De lite mer näringsrika läppbalsamen längst ner kostar 95kr och innehåller även dem 10ml. Läppbalsamen som är riktigt bra för läpparna finns i smak/lukterna papaya, cocosnöt, mango, passion, shea, grapefukt & mint(ej med på bild). Alla ser ungefär lika dana ut på men min favorit är grapefrukt eftersom den luktar så fräcsht.

Så om du satsar på någonting bra för läpparna, välj de 6 nedersta lip butter, läpp balsamen, mitt förslag är pink grapefrukt. Om du vill ha något som luktar riktigt mumsigt så välj något av de 4 översta, born lippy, "läppglans typerna", mitt förslag är då vattenmelon. Och till sist om du vill ha lika dan färg på läpparna som mig, vilket jag tycker är finast av dem alla, välj born lippy, "läppglans typen" med lukten hallon. Lycka till med dina läppar! 

Kommentarer
Postat av: Andréa

Ditt inlägg verkar ha blivit kopierat: http://tezzilicious.blogg.se/2011/january/born-lippy-lip-butter.htmlJag ville tipsa dig om det eftersom jag själv har fått mina inlägg kopierade av samma person!

2012-02-02 @ 17:05:25
URL: http://makeupartisten.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />