Smink modet nu på hösten

Självklart ska jag nu på fredag kvällen eller natten till lördag tala om för er hur sminket ligger till i modevärlden. Det är många utav oss som alltid kör på det gamla vanliga, något puder, lite mascara och rouge. Ttill sommaren är det glossiga läppar och bronze puder som gäller. Nu till hösten då.. Vill du testa något nytt men du vet inte riktigt vad? Spana in det här som förmodligen kan ge dig några tips.

1. Fokus på läppar
Den hetaste sminktrenden nu i höst är mörka läppar. Ligg lågt med make upen i den övriga delen av ansiktet och låt läpparna stå i centrum. Satsa på körsbärs röd, plommonlila och nyanser som närmar sig svart. Kanske låter det långt ifrån hur du vill vara sminkad, men trenden kan få ett försök på en ny förändring!2. Fokus med oranget
Var inte rädd för denna fantastiska färg! Nu när solens färg på huden börjar försvinna behövs denna uppiggning från oranga hållet. Lika snyggt på kinder som på ögon eller läppar.3. Fokus på blicken
En look som funkar till allt är sotiga ögon. Det passar till alla och kan vara sunsuellt, rockigt, klassiskt eller vackert.
4. Fokus på brynen
Snygga bryn ramar in ögonen och ger hela ansiktet karaktär. Brynen ska ha en snygg och tydlig form, men var försiktig med pincetten... för det är breda ögonbryn som gäller!
Fakta: Sofis Mode

Kommentarer
Postat av: anna karlsson

Hej läste på din blogg att du hade escada parfymer letar som fan efter esacada pacific paradise vet du vart ja kan få tag på den ?

2013-06-10 @ 13:42:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />