Rutor och ränder

Jag hade nästan glömt min parfym mellan andra alla andra flaskor och tuber på parfym hyllan då jag såg den förra veckan.., min burberry! Ena stunden luktar något underbart i den andra, inte. Är det något jag fastnat för just nu är det Burberry lukten, som jag har i både parfym och duschgelé. Så när jag använder det tänkte jag att det var lika bra att plocka fram och börja använda resten av mina Burberry prylar. Det blir en cool matchning av ett märke jag verkligen tycker är klassiskt, enkel och jätte snyggt! Burberry. Vilket märke tycker du har något speciellt att fastna för?

Här har vi min egna lilla kollektion. Självklart ska jag tala sanning för er och säga att den lilla rosa väskan är från Kina och den bruna plånboken och söta nallen som hänger på väskan är från Thailand, alltså inte äkta. Men sen kan jag ju också glädja er med att det andra Burberry prylarna är från Stockholm, Dubai & Frankfurt!

Kommentarer
Postat av: Janina

jag har precis tagit min rosa burberry halsduk, älskar den ! även fast den inte direkt passar min övriga stil, menmen XD

2008-09-29 @ 19:45:59
Postat av: Amandajosefine

haha, ja visst är burberry härligt! jaja, spelar roll! Bara det man gilalr det man klär sig i :D

2008-09-29 @ 20:49:50
URL: http://amandajosefine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />