Mellis

Jag kommer ihåg eftermiddagarna i lågstadiet då man gick hem med sin bästa vän, som alltid ha varit I, vid 2 tiden. Dirket när man kom innanför dörren skulle det göras mellis. Antagligen för att vi var jätte hungriga, jag åt ju aldrig skolmat på den tiden + att det var gott! Oboy med två rostade mackor med nutella kunde det bli.. Haha, gud så smarrigt!


Nu tar jag istället ett äpple eller ingenting alls! Men fil och flingor är ett jätte bra tips på mellis som man kan äta om man t.ex. inte ätit någon lunch, eller om man vet att middagen blir sen. Fil & flingor är också en bra lunch på helgerna då man kanske inte är så hungrig efter stor-frukosten eller som ett mellanmål innan träning.  Crunchy müsli med jordgubb-yoghurtsmak är helt makalöst goda att äta tillsammans med lite mjölk, eller jordgubbsfil. Yoghurtbitarna smakar nästan som vit choklad! Det är en lyx man kan unna sig utan allt för dåligt samvete. Paket kostar dryga 20-lappen på ica.


Kommentarer
Postat av: Tina

Hej!Jag hittade din blogg när jag googlade på ordet Nutella :) Det är så att vi är några studenter som håller på med ett arbete gällande frukostvanor och Nutella. Då jag såg att du gillade Nutella skulle vi verkligen uppskatta om du ville svara på några frågor. Vi kommer att lotta ut 4 biobiljetter till en av personerna som svarar.Använd länken nedan för att delta!

http://www.kwiksurveys.com/?s=NJMLGK_d81b3fc9Tusen tack på förhand!

2011-05-22 @ 15:29:45
Postat av: Pharme247

Hello! dddekea interesting dddekea site! I'm really like it! Very, very dddekea good!

2012-11-03 @ 21:54:10
URL: http://aixopey1.com/qqvsat/5.html

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />