Brev som jag helst inte vill ha

Idag när jag vaknade låg det ett brev på köksön som kommit igår. Jag hade blivit glad om det kom för någon månad sen men nu blev jag bara irreterad. Vet ni vad som stog på det brevet? Amanda är kallad till tandregleraren på Folktandvården. Nu har vi fixat allt med min underbara specieal tandläkare Gunilla, jag har tagit 2 kort på ett läskigt ställe i Karlberg för en stor summa, vi har undersökt mina tänder i Dubai och kommit överräns om försäkringar hur mycket vi ska betala samt försäkringskassan i Dubai, jag har gjutit av mina tänder + profil, panorama bilder hos tandsköterskan och dessutom har vi tittat på massa olika tandställningar. Då dyker ett förbaskat brev upp. Tänk om jag får tandställning på folktandvården helt gratis och då har vi gjort allt i onödan. Hoppas de säger att jag har ett skönhetsfel och att jag får meddela en special tandläkare istället. I så fall har jag redan min bästa Gunilla.

Nu ska jag kila iväg och hoppa in i duschen. Har redan varit uppe i 1 timme eftersom jag har tränat, så jag är pigg som en lärka! Ingen sovmorgon här inte.. Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Janina

Jag fick tandställning både uppe och nere gratis för ett fel som inte ens syntes eller gjorde nån skada ._.

2008-09-30 @ 14:53:05
Postat av: Amandajosefine

Lyxigt för dig (: jag har poblem men de säger att de inte har råd att betala så vi fick hitta på massa andra varianter med dubai och spec. tandläkare.. :O

2008-10-01 @ 15:15:39
URL: http://amandajosefine.blogg.se/
Postat av: Janina

Fy vad dåligt ._. typ? :PJag ville inte ens ha men de nästan tvingade mig haha

2008-10-02 @ 19:57:17
Postat av: Amandajosefine

Ååh, det är sämst! Jag gillar inte folktandvården.. det är hmm, typ, konstiga :O

2008-10-02 @ 20:49:56
URL: http://amandajosefine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />