1 vecka kvar till Gossip Girl start

Söndagen den 5 oktober, om 1 vecka, är det dags. Då börjar det jag vet att ni alla har väntat oemåtståndligt länge på ,Gossip Girl på kanal 5 kl 19.00 Vet inte hur länge vi har väntat nu och herre gud så skönt att de är tillbaka i tv rutan. Såklart har jag följt med dem i alla böckerna som kommit ut med att se dem på riktigt är ju bara ännu bättre. Håll ut för nu ränkar vi neeer, 7 dagar.

Här syns Serena alltför ofta med ett glas i handen, Blair som trots dockansiktet är en manipulativ satmara och Nate som slits mellan de två, och alla krav som livet i samhällets toppskick ställer. Här bor Dan som suktar efter skolans snyggaste tjej, Chuck som saknar samvete och lilla Jenny - som ser upp till dem alla.
De må vara snuskigt rika och vackra som få, men under ytan finns problemen som vi alla kan känna igen oss i - och som inte alltid kan lösas av en lyxig shoppingrunda, hur mycket de än försöker.
Martiniluncher, dejtvåldtäkter och elaka rykten - det är bara ännu en vanlig skoldag för kidsen på den respekterade privatskolan Constance Billard. Och den allvetande bloggaren Gossip Girl delar gärna med sig av allt det snaskiga.

De är rikare än dig. De är snyggare än dig. Och de är fulla av elakt skvaller.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />