Ischoklad, pepparkakor, lussebullar, knäck & glögg

( klicka här på att komma till en pågående tävling )

Hemma från Orienteringen vilket var svaret på rebusen Or i en te ring :) Det gick bra, vi sprang allt vad vi kunde och tog alla kontroller, ända tråkiga var att vi missade en kvart på att vi hade glömmt en kontroll längst bort vilket vi märkte när vi nästan var i mål.. Annars var det roligt och annorlunda att orientera i mörker, träning fick man också!

Vet ni vad jag blev sugen på nu? Julgodis som knäck, ischoklad, pepparkakor & lussebullar! Mamma och jag har pratat om att ha en glöggfest vid första advent innan vi åker till Thailand. Det hade vi förra året också och vi bjöd in många vänner, familjer, släkt osv. Riktigt trevligt ska jag tala om! När vi sks ha glöggfesten gäller det är att baka en massa innan dess och det är ju kul.. och gott! Förra året fick vi en samling av "årets glögg" 03 04 05 06 07 i små flaskor av Idas familj. Riktigt läckra med annorlunda smaker. Det finns ju också glögg för ungdomar om man vill ha låg alkoholhalt och ifall man ska fixa glögg till små barn kan man alltid värma saft och ha i russin & mandel.
03 Pomerans & apelsin      
04 Vinteräpple                   
05 Hjortron och armagnac 
06 Lingon & enbär             
07 Havtorn & kanel           
     
Perfekt att ge bort om man ska på någon middag
när vinterna och julen börjar närma sig!

Kommentarer
Postat av: Mike

Haha inte visste jag att du var en finsmakare av glögg;D men de e finemang:) ta bort ischokladen så blir det en riktigt lyckad jul haha:D§§§§§

2008-10-17 @ 23:35:08
URL: http://aikfotboll.se
Postat av: Amandajosefine

haha, det är mycket du inte vet om mig men du får reda på mer och mer hela tiden. Haha, ja en riktig finsmakare e vad jag är! :D Nej ischoklad är gott juu. :P Bort med aikfotboll.se så blir det en ännu bättre jul!

2008-10-19 @ 22:03:43
URL: http://amandajosefine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />