Presenter är kul och överraskande

Nu är jag hemma från en rolig kväll och natt hos Sofia! Hon fick en massa toppen (& pinsamm) presenter. Ni undrar säkert vad som låg i mitt paket från kicks. Sanningen är att jag köpte precis samma manikyr saker som jag fick i present av mammas kompis. Eftersom jag blev så himla glad för den presenten så tänkte jag att Sofia också skulle bli det! Och det blev hon verkligen.

Mavala är ett märke jag bara måste rekommendera. Det går inte att jämföra med andra manikyr produkter! Även fast jag har naturligt bra naglar har de blivit ännu hårdare, går nästan aldrig av, skivar sig väldigt sällan och blir aldrig missfärgade. Mitt nagelband är mjukt, växer inte över naglen och är helt. Efter jag har målat naglarna drar jag på ett avslutande lager med Colorfix. Detta gör naglarna skinande glansiga + att nagellacket håller mycket längre!

Detta fick jag för 6 veckor sen och Sofia igår. Underbara produkter!
Vilket problem du än har med dina naglar finns Mavala för att fixa det!

Kommentarer
Postat av: sofia piccolina

Tack så mycket för allt , du är underbar gumman ! Så glad att du kom och för presenten , underbar kväll . Massor med pussar !

2008-10-04 @ 16:21:16
Postat av: Amandajosefine

Tack själv underbara du! Det var roligt att jag fick komma och jag hade det jätte trevligt :) Massor av pussar tillbaka!

2008-10-04 @ 17:02:28
URL: http://amandajosefine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />