Karamellkungen vs Godisprinsen och vilken godis gillar du?

Idag var mamma och köpte massa godis till resan imorgon som jag och lillebror nu har delat upp. Jag tar dödskallar, lite lakris och syrliga godisar, medans han tar alla skumgodisar och ja ni vet, 10 års godisar. Jag älskar igentligen choklad men det är ju inte precis det smartarste man kan ha på flyget, då det blir kladdigt osv.

Jag har lagt märke till en väldigt stor förvandling på godishyllorna, som ni säkert också har.. Det står inte längre "Karamellkungen" överallt utan "Godisprinsen. Hur kommer det sig att godisprinsen har blivit så mycket större? Vilket godis tycker ni är godast eller märker ni ingen skillnad mellan de två olika bolagen? Eller är det så att karamellkungen har blivit godisprinsen? De står ju faktiskt "tronföljaren". Hur som helst, varför byter de då namn? 
 
Föreseten kan vi ju ha ett litet godis test här i bloggen och se vilken godis ni gillar så, Vilken är din favorit? Skriv i kommentarer och om du vill får du självklart skriva många av dina favoriter! Vet du inte vad din favorit godis sort heter klicka här eller här.VILKEN ÄR DIN FAVORIT GODIS?

Kommentarer
Postat av: idde

LYSMELK <3<3 domdär runda platta choklad sakerna mumms ^^

2008-10-21 @ 18:18:55
Postat av: Amandajosefine

psst, en va mina favoriter (jag har ju många efterosm jag är en godisråtta) är den grön rosa godisen ni ser i reagge mixen längst ner till höger i bild. Den är nästan som melon remmarna på grönalund :D

2008-10-21 @ 18:59:56
URL: http://amandajosefine.blogg.se/
Postat av: IDA

min är helt klart hallon/lakrisskalle ;D!

2008-10-21 @ 19:58:55
Postat av: dissar godisprinsen

Karamelkungen<3

2008-10-21 @ 21:38:55
Postat av: Emma

Tycker att du har väldigt mkt mat på din blogg (:

2009-10-20 @ 17:19:18
URL: http://cornette.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />