Höll på bli katastrof i Frankfurt

Salamaneco! (hej på arabiska) Inte för att de pratar arabiska här, allt är på engelska, men ändå, det är ju fortfarande huvudspråket för de inhemska i Dubai. Nu har vi kommit hem till lägenheten. Resan då Kasper (lillebror) & jag skulle åka själva till Frankfurt för att sedan byta terminal och checka in på Emirates skulle förväntat gå jätte bra eftersom vi var bokade. Vi blev uppgraderad på SAS och fick sitta på "finare" platser men sen, då gick nått fel..

När vi skulle checka in i Frankfurt på Emirates sa de att Kaspers pass inte var giltit i 3 månader till och det måste det vara för att man ska komma in i Dubai. Jahaja kul lixom, där står man helt själv i Frankfurt och försöker hoppas på det bästa. Personalen gick iväg och sa att vi skulle sätta oss ner och vänta. De sa att de skulle ringa till Emirates i Dubai och höra om det fanns en möjlighet att vi kunde komma in i Dubai ändå, utan att passet igentligen var helt giltit. Lite nervösa måste jag ju absolut erkänna att vi var, men vad kunde hända? I värsta fall skulle vi vara tvungna att åka hem till Sverige igen.. Hur som helst satt vi där och väntade och efter långa 10 minuter kom tjejen i check-in fram till oss och hade.. 2 bording kort i handen. Hon hade fixat hela situationen och nu skulle vi komma med planet, wiho! Snacka om att man aldrig kan ta förgivet att man kommer med, varesig man är bokad eller standby, som vi brukar vara. Hon sa iallafall att vi skulle behöva göra ett nytt pass till Kasper omgående eftersom vissa länder, ex. Thailand & Dubai, har ju en regel som säger att passet måste vara giltit flera månader efter man reser in i landet. 

Retsen av resan gick som tur var bra. Vi hade såklart egna datorer på varje stol så man kunde spela massor av spel, kolla filmer och lyssna på musik mm. Kasper blev överlycklig för hans "child-meal" med chips, pommes frites & godis. Till sist sov vi de 5 timmar som var kvar efter maten.Fin soluppgång såg vi imorse.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />