Datan krashade nästan, inte bra för bloggen

Det verkade som min data skulle krasha och snacka om att jag blev rädd. Ibland känns det som om jag är lite väl mycket datanörd och som mitt liv hänger på en burk och en skärm (även fast jag inte kan någonting om data) det ända jag egentligen kan något om är allting som har med bloggen att göra. Nu vet ni iallafall att om jag helt plötsligt försvinner så beror det inte på att jag inte vill skriva, för det älskar jag, utan på att min eller min lillebrors data helt enkelt inte vill starta.

Nog pratat om det och vi övergår till hår. Som jag skrev tidigare skulle jag färga bort min mycket ljusbruna sol blekta hår med ljusa slingor till något mellanbrunt. Jag är jätte nöjd med resultatet och varför jag valde en ljusbrun hårfärgning beror på att det alltid brukar bli mörkare och även fast färgen tonas ner lite hela tiden så vill man ändå inte få en färgchock från början. Frågan varför jag inte färgar mitt hår hod frisören? är lätt att svara på för min del. Jag har färgat många gånger själv och blivit så nöjd så många gånger och samtidigt vet jag att en del som färgar hos frisören har blivit så missnöjda. Jag vill inte känna att det blir någon annas fel om håret lir fult utan jag vill kunna beskylla det på mig själv.


Mitt nyklippta korta hår har redan vuxit mycket. Nu är det i otroligt bra form. Jätte jämnt, verkligen inte slitet och glansigt. Dessutom använder jag inga produkter till håret som spray, mousse eller locktång. Bara inpackning och balsam som gör håret friskare och sen tvättar jag det självklart inte varje dag! Vill ni läsa mer hårvårds tips klicka här.

Kommentarer
Postat av: S O L I N

Hihi ja visst har dem fina grejer! =)

Tack så mycket söting. Och detsamma.PUSS

2008-11-27 @ 23:58:05
URL: http://ssolin.blogg.se/
Postat av: Jannie

Hej GullPull!Missa inte tävlingen som kommer upp på bloggen imorgon bitti kl. 09.00DU kan vinna.. mig!Fin du blev i håret gumman, sov gott! :D

2008-11-28 @ 00:28:50
URL: http://chirlii.blogg.se/
Postat av: emma

snyggt, så länge man fixar det själv hemma så håller jag med dig!

2008-11-28 @ 04:11:01
URL: http://eadbro.blogg.se/
Postat av: Emelie

Sv: okeej, det ser jättefint ut! Desamma :) Godmorgon!

2008-11-28 @ 07:38:07
URL: http://emeelienyberg.blogg.se/
Postat av: Erika

sv: haha, ja det är det :P

Ja, pepparkaksfil är goott :D

2008-11-28 @ 07:38:46
URL: http://icanpikan.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Jag skulle inte kalla den färgen ljusbrun, men färgen var riktigt fin! :)

2008-11-28 @ 07:51:33
URL: http://caffeineaddict.blogg.se/
Postat av: Malin

Anledningen till att det blir mörkare är också för att även om den gamla färgen/toningen kan ha gått ur lite, eller mycket, så finns det fortfarande färg kvar och färg på färg blir mörkare. :) Trevligt att du blev nöjd! Även om jag jobbar med hårfärg så skulle jag aldrig färga hemma, haha eller så är det kanske JUST för att jag jobbar med det? :P

2008-11-30 @ 14:33:52
URL: http://piccadillytears.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />